Meghalt egy közeli hozzátartozóm. Hogyan lehet elviselni? Hogyan lehet feldolgozni? Fáj a szívem!
Nagyon sajnálom! Ne is akard elfeledni, nem lehet!
Őt nem lehet pótolni, de ha van(nak) testvére(i), van mit csinálnod. Ha nincs(enek), tűzz ki magad elé különböző feladatokat. Igazi barátoknak és jó családtagoknak ki is sírhatod magad (ne akarj fölöslegesen erős lenni).
Hasonló helyzetben én egyedül nem mertem sírni kezdeni, mert annak nem lett volna se vége, se hossza.
Ha van sok tennivalóval járó munkád, az könnyít elterelni az aktuális gondolatokat.
Remélem, van társad, akivel megosztjátok egymással a bánatot és segíthettek egymásnak.
Oszinte Reszvetem!
Sird ki magad, es ird le egy lapra azokat a dolgokat amiket majd kozolni szeretnel vele, amiket nem tudtal neki elmondani, azt hogy mennyire hianyzik. Az is segithet ha egy heliumos lufira rairod a nevet vagy hasonlok es felengeded az egbe. Lehet hulyesegnek hangzik de hidd el, segit.:) nagyon sok erot es kitartast kivanok neked! legy eros!
Nagyon sajnalom fogadd igazan oszinte reszvetem.
Nekem a 19 eves fiam halt meg egyeduli gyerek volt. nagyon hosszu ideig nem tudtam talpra allni , de segitettek az orvosok, gyogyszer ferj, baratok. de nagyon nagyon nehez volt. MInel hamarabb kerj segitseget szakembertol. a gyasznak nincs idomerteke. az en fiam 20 eve ment el megis olyan Neha mintha ma tortent volna. az elso ot ev volt nekem a legrosszabb, kivanom hogy neked hozzon az ido mielobbi megnyugvast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!