Hogy lehet feldolgozni, ha a gyerekem javítóintézetbe került?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Mielott, megkapod a magadet, ezt erdemes lenne elolvasnod. Itt vegul jora fordult minden. De ez az anyuka azert nem semmi volt...
Első azért az a szörnyű, hogy ez nem úgy működik.
Szomorú példa az én családom.
Bátyám jól tanult, nem volt sosem partiállat, ma a szakmájában elismert szakember.
Én is igyekeztem, kevésbé jóeésszel, két szakma, most érettségire készülök gyerek mellett.
A húgom sportoló, most készül az országosra.
A nővéremnél mikor beindultak a hormonok, teljesen megvadult. Szökdösött, lopott, drog, pia... Röviden, minden szülő rémálma.
Egy szerencséje, vagy szerencsétlensége, hogy sosem kapták el. Húsz évesen tért észhez, mikor majdnem megölte magát.
Gondolom, nehezen. A szülő a legjobb tudása szerint neveli a gyerekét, és nem biztos, hogy helyesen.
Ha szigorú vagy, lázad. Ha engedékeny, azt hiszi, övé a világ, mindent lehet. Nagyon nehéz megtalálni az aranyközéputat.
Szülőként fogd fel úgy, a javítóintézet segít megtalálni gyerekednek a helyes utat.
Nem itélkezem, nincs hozzá jogom. Azt állítani, hogy kizárt, hogy valaki neveli a gyerekét, és javítóintézetbe kerül, végtelen naivitásra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!