Meghalt a nagymamám. Nem tudom feldolgozni, egyszerűen hétről hétre rosszabb. Van kiút?
2 hónapja halt meg a nagymamám, hirtelen szívrohamban. Nagyon szerettem őt, rajongva.Nem tudom kezelni a hiányát, minden nap rengeteget sírok, sosem tudok elvonatkoztatni, igazán kikapcsolódni. Mindenről ő jut eszembe, belehalok, ha arra gondolok, hogy sosem látom többé.
1 héttel a mama halála után elhagyott a szerelmem. Iszonyú magányos vagyok ilyen téren is. Ráadásul a bánatban feljött rám 4 kiló és emiatt gyűlölöm magamat. Elkezdtem fogyókúrázni, de még az sem sikerül.
Teljesen el vagyok keseredve, nem látom a kiutat ebből az iszonyú sötét lelkiállapotból. Semmi nem okoz örömet, és igazából sokszor arra gondolok, hogy jobb lenne meghalni, akkor legalább találkozhatnék újra a mamával. Szerintetek lesz jobb valaha? Ha igen, mikor enyhül a gyász? 22/L
szegénykém
biztos nagyon rossz neked a szerelmed pedig egy gyökér aki ilyen állapotba elhagyott
vele ne is foglalkozz
figyelj , ha a nagymamád tudná hogy min mész át akkor neki ez nagyon rossz lenne
és ebbe kell belegondolnod hogy ő is azt szeretné hogy túl essél a gyászon
nekem is halt meg már közeli családtagom és nagyon nehezen estem rajta túl
eljártam futni meg a barátaimmal sokat voltam akik megvigasztaltak
tudtam hogy a papa is azt szeretné hogy boldogan éljem tovább az életem :) látogasd sokat a sírját és adj magadnak időt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!