Idovel valtozni fog vagy ennel csak rosszabb lesz?
Masfel eve vagyunk egyutt, jan.ota egyutt is elunk.
A parom a haztartasban semmit sem segit (mosas, fozes, takaritas). Tobbszor megigetre de 1-2 nap utan minden kezdodott elolrol.
Mindketten napi 8 orat dolgozzunk es szeretjuk a rendet.
( neki otthon egy kanalat sem kelltt elmosnia).
Varjak meg es valtozzni fog? Vagy aki az elejen ilyen az ilyen is marad.?
leültök megbeszélitek ki milyen házimunkát vállal
és ezt kiírjátok valahova pl hűtő előszoba stb...
és következetesen nem csinálod meg helyette
pl Anna : mosogatás főzés bevásárlás
Peti : mosás teregetés porszívózás
ha majd nem lesz tiszta alsója hidd el mosni fog :-)))
mert gondolod megcsinálod te, ha nem csinálja meg, akkor neki nincsen tiszta ruha, vagy ha nem teregeti ki, kidobod a földre, sajátodat kimosod és kész.
nem otthon lakik, ahol anyuci megcsinálja! ha most hagyod, életed végéig ezt fogja csinálni, csak plusz pár gyerekkel!
Azt mondod csak 1-2 napig megoldás! NEM! Amint ítam, ne végezd el az ő feladatát! Majd ha látja, hogy nem viccelsz, jobb belátásra tér. Gondolom otthon anyuci kiszolgálta. Csak erélyes és határozott fellépéssel érhetsz el eredményt.
Nekem elhiheted, férfi vagyok.
Az én párom is ilyen volt :D
Reggelente szépen tovább aludtam ( nem volt tiszta evőeszköz és a reggeli sem volt odakészítve), mire kikàszálódtam az ágyból, reggeli tálalva, mosatlan elmosogatva. Ruhák a szennyesben, tiszta ruhája már nem volt, kimosott és kiteregetett, van egy kutyánk is, most vedlik, meghagytam a takarítást is, mivel szeret mezítláb járkálni, így kénytelen volt. Ezek csak apró példák, de rá lehet vezetni egy férfit is, hogy besegítsen, nem kell mindent a feneke alá tólni!
"neki otthon egy kanalat sem kelltt elmosnia"
Aki ilyen, az ilyen is marad, az óriási hiba ha anyuka a felnőtt gyerekét is kiszolgálja, mert majd ugyanezt megcsinálja a feleséged is! Nem valószínű, hogy változni fog, így nevelkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!