Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idovel valtozni fog vagy...

Idovel valtozni fog vagy ennel csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt, jan.ota egyutt is elunk.

A parom a haztartasban semmit sem segit (mosas, fozes, takaritas). Tobbszor megigetre de 1-2 nap utan minden kezdodott elolrol.

Mindketten napi 8 orat dolgozzunk es szeretjuk a rendet.

( neki otthon egy kanalat sem kelltt elmosnia).

Varjak meg es valtozzni fog? Vagy aki az elejen ilyen az ilyen is marad.?

2014. máj. 22. 11:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
89%

1-es: Gergő mit csinál?

még semmit lévén meg sem született még :-)))))

2014. máj. 22. 17:19
 32/33 anonim ***** válasza:

az anyám viselkedik így az öcsémmel, ahogy te a pároddal. anyám se bírja ki, hogy fél óránál tovább várjon a tesómra, inkább panaszkodva megcsinál helyette mindent.... talán te is nyisd ki a szemedet, és kicsit fogadd el, ha pár napig nem lesz minden megcsinálva, de adj időt a párodnak, hogy felfogja, neki is be kell segítenie.

Egyébként valóban jó megoldás az irányítgatás is,(bár az enyém magától is megcsinál sokmindent, de ) sokszor én is mondom a páromnak, hogy míg főzök porszívózzon fel, vagy teregessen ki, stb. természetesen megcsinálja (valóban gáz egy kapcsolat lenne, ha még kérésre se csinálná meg)

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!

2014. máj. 22. 18:42
 33/33 anonim ***** válasza:

Az ilyennek ne szülj gyereket. Az én volt férjem az elején még normális volt, később kezdte egyre jobban kihúzni magát mindenből.

Az, hogy "beszélj vele" úgysem segít, aki normális társ, annak nem kell az ilyet a szájába rágni, ne várj olyat, hogy majd a homlokára csap, hogy ja tééényleg, és másnaptól megváltozik. Nálam nem vált be semmi, se a szépen kérés, se a megbeszélés, se az utasítások.

Egy dolog vált be, amikor kivágtam a lakásomból és beadtam a válópert. Na akkor farolt volna vissza, csak addigra a több év veszekedés után már esélytelen volt. Főleg, hogy közben megszülettek a gyerekek (akkor még segített), így a kisgyerekes dolgozó anya+minden háztartási munka idegileg kikészített.

Menekülj tőle, főleg ne szülj gyereket neki.

2014. máj. 24. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!