A fiam és a keresztanyja összejöttek, mit tegyek? A helyzet ennél még rosszabb. Tényleg nem lehet már mit tenni?
Gondolj arra h ennel sokkal rosszabb is lehetne:-))Persze nem ez az idealis helyzet,nyilvan o sem igy kepzelte el,a keresztanyja sem de az ember nem tudja megvalogatni h kibe szeret bele.
Legalabb ismeritek a not,jol kijottok vele es szulokent szerintem az a legfontosabb h a gyerek boldog legyen.Az h kivel az indifferens.Vegulis nem valami drogossal jott ossze,vagy valakivel aki kihasznalja,hanem egy csaladi barattal:-))
Az meg h gyerekuk lesz az szuper,es ha szeretned latni az unokadat akkor bekelj meg a valasztasaval.Mi a legrosszabb ami tortenhet?Elvalik.
Semmi el nem rosszabb mintha egy korabeli lannyal jott volna ossze:-))Nekem is voltak fura valasztasaim 20 evesen,egyszer beallitottam egy 53 eves pasival,a szuleim majdnem infarktust kaptak,ennek ellenere nagyon bolcsen sosem tiltottak,nem iteltek el,csak kivartak amig elmulik:-))
Anyukam azt szokta mondani,h tok mindegy h mit csinal a gyerek egy szulonek egy feladata van: szeresse,feltetelek nelkul meg akkor is ha neha baromi nehez:-)))
Azt h h jottek ossze nem tudni,lehet h a fiad kezdte de ez lenyegtelen.Szeretik egymast,megallapodtak ezsel meg kell bekelni,hiszen ti vagytok az idosebbek,ne viselkedjetek ugy mint egy sertett tinedzser:-)))
19 eves apuka, es anyuka lehet meg 46 is, akkor is tud meg szulni.
Nem rokon, de guy ismeri a gyereket, szuloket/csaladot mintha rokon lenne.
Ja, kerdezo csak ugy fogadja el!
5-ös válaszolóval értek egyet.
Inkább örüljetek, hogy egy általatok jól ismert, megbízható nővel jött össze, nem egy idegen, drogos, gyanús múltú, prosti kinézetű, erősen bebarnult félszerzettel, akiről ordít, hogy csak a pénzre hajt...
Nyugi, nem olyan rossz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!