A fiam és a keresztanyja összejöttek, mit tegyek? A helyzet ennél még rosszabb. Tényleg nem lehet már mit tenni?
Kiborulnék, hogy ilyen buta, naiv fiút neveltem, és nem vettem észre a barátnőm beteges hajlamait. Mégsem volt olyan megbízható, ha azzal jött össze, akit kb. fiaként nevelt, valamint az agyával is lehet valami baj, ha egy 19 évesben találja meg élemedett korára a lelni társát.
Nem tudsz mit tenni, de tökéletesen érthető a reakciód. Én sem támogatnám a dolgot. Ez beteges mindkét fél részéről. Mivel nem tudsz a dolog ellen mit tenni, ne űzd el magadhoz a fiadat, mert legalább ha a problémák jelentkeznek a kapcsolatukban, lesz hova visszatérnie, nem kell beleragadnia a kapcsolatba. Problémák pedig lesznek. Egyenlőre fogadd el a döntését, a keresztanyával viszont felesleges megjátszani magad, én nem nagyon tudnám emberszámba venni, de a fiamra való tekintettel eltűrném, ameddig kell. Puszta udvariasságból. Majd felnő a gyereked pár év múlva, de ha addig kizárólag a "párja" áll mellette, olyan befolyással lesz felette, hogy már nem tud szabadulni akkor sem, ha rájön, egészen másféle életet szeretne élni.
Felnőtt és ez az ő élete, te nem avatkozhatsz bele, főleg, ha gyerekük lesz. Az, hogy te nem tudsz úgy viszonyulni a gyerekhez, a te bajod lesz elsősorban.
Én se örülnék valószínűleg, de nem vagyunk mindenhatóak, sokszor le kell nyelni a békát.
Fuj. Ez nagyon abszurd. Ez a no a leghulyebb az egesz tortenetben, kepes osszeallni a keresztfiaval.
En sem tudnam elfogadni, le lehet pontozni. Egyebkent sem ertem miert irjatok, hogy legalabb nem vmi drogos, ciganyk**rvaval jott ossze. Mind, ha csak ez a veglet lenne, a keresztanyjan kivul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!