Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyre rosszabb a helyzet. Mit...

Egyre rosszabb a helyzet. Mit csináljak? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Nem jövök ki anyámmal már nagyon régóta.Van valami agyi bekattanása és ha rájön akkor elkezd veszekedni velem valamin és a vége mindig az a veszekedésnek hogy ő ki ugrik az ablakon és elkezd kimászni vagy le akarja magát szúrni vagy elmegy a lakásból és eljátsza hogy nem tud bejönni és hívogat telefonon de nem szól bele,magára zárja az ajtót és eljátsza hogy klausztrofóbiás és rosszul lett bent ls nem tudja kinyitni az ajtót..szóval teljesen botrányos a helyzet.Ez most már heti rendszerességű.Hozzáteszem hogy mióta megszülettem nem dolgozik és egész nap itthon van azóta.Apám csak heti 3-4x jár haza de anyám úgy adja neki mindig elő ezeket a történeteket mintha én lennék az elmebeteg.Most betöltöttem a 18-at és megint kivert egy balhét itthon és apám felhívott ordítva hogy ő ezt nem tűri tovább és költözzek el.Anyám miatt nem tudok úgy tanulni se és egy csomó mindenben annyi bajt okozott már hogy az hihetetlen.Én teljesen kivagyok attól hogy engem akar kirakni a saját apám és nem veszi észre hogy anyám egész nap semmit nem csinál csak tvt néz és gépezik.Sajnos az első lépés nagyon nehéz de el kéne költöznöm mert ezek szerint nem szeret még az apám se és már nagyon magam alatt vagyok.Többször előfordult hogy saját magának csinált lila foltokat a kezére és utána látleletet vetetett hogy én csináltam azt.Szóval annyi bajt csinált nekem hogy el kéne itthonról mennem.Ti mit tanácsoltok?
2013. nov. 24. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Menekülj, amint tudsz! Minél messzebbre, annál jobb. Állj a saját lábadra, hogy ne függj tovább tőlük, és szakíts meg minden kapcsolatot velük.

Jó megoldás, ha egy távoli egyetemre jelntkezel: a kollégium viszonylag olcsó, támogatások, ösztöndíjak jönnek szociális és tanulmányi helyzettől függően, és ha szerencsésen rakod össze az órarendet, dolgozni is tudsz mellette.

Iszonyat nehéz lesz megtenni az első lépéseket, de a helyedben inkább aludnék a híd alatt, mint egy ilyennel egy fedél alatt... Én sem véletlenül tanulok 350 kilométerre onnan, ahol felnőttem.

2013. nov. 24. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál egy felvételt készíteni a produkcióról és megmutatni apukádnak?
2013. nov. 24. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a legjobb , lefimezni azt a zavarodott

fejét, devla enné meg az agyalágyultját

2013. nov. 24. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezen most felnyerítettem. :D
2013. nov. 24. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg apadnak ezt amit irtal ide, hatha segit, ülj le vele beszelni , mikor nyugodt. Lehet anyad ilyen beteg modon csikarja ki apadbol a vigaszt, közelseget es teged riválisnak lát.

Vannak ilyen örultek.

Apaddal beszelj erröl

2013. nov. 24. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Otthon van évek óta? Nem is csodálom, hogy becsavarodott. Küldjétek el orvoshoz, meg dolgozni, emberek közé.
2013. nov. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!