Anyukák? Egyre rosszabb a kisfiam apjával a viszonyunk. De a kicsi csak 5 hós. Én mind azt vártam h helyre jön minden, de nem. Nincs más kiút csak, h szétmenjünk?
Nem írtad, de sejthető, hogy a pici miatt valszeg távolabb kerültetek egymástól, mivel most teljesen más az életetek, mint azelőtt.
Tényleg próbálj meg minden nap egy kis időt a férjeddel is tölteni, akár kimozdulni egy kicsit kettesben. Neked is jól fog esni, és jó lesz egy kicsit újra felfedezni egymást.
Ha csak várod-várod, attól nem lesz semmi sem jobb. Sőt rosszabb lesz!!!!
Ha mind a kettőtöknek fontos a házasságotok és szeretitek egymást, akkor meg fogjátok oldani. De még egyszer: NEM VÁRNI KELL!!!TENNI ÉRTE!!!
NEM a férjem! Csak élettárs.Ez is bánt engem,mert a gyerek születése elött mind azzal hüjített h feleségűl akar venni blá-blá.
A másik meg mindent ott hagy maga után rendetlen és nem győzöm a kicsi mellett.
Töltünk együtt időt talán sokat is .
Vajon nem lenne jobb egy kicsit távol lenni egymástól?
Köszi a figyelmeteket.
Mi is szinte elváltunk amikor kicsi volt a lányunk.Meg még építkeztünk is ,azelött albérletről albérletbe.
Most már örülünk mind a ketten h együtt maradtunk és most vagyok 3 hónapos terhes.
Most már összeszoktunk és felnőttesen kezeljük majd a problémákat.
Csak mert gondok adódnak egy kapcsolatban nem kell felrugni ,mert a következő kapcsi is ugyanitt akad EL.
Hova jútnánk,ha mindig kapcsolatból kapcsolatba menekülnénk?
Oldjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!