2éves kisfiam még mindig cicizik nem szeretném leszoktatni de félek később még rosszabb lesz, és csak cicivel alszik el leggyakrabban, ez már nem helyes? és lehúzza néha a felsőm és a cicin akar feküdni imádom de tudom ez nem mehet így.
Erre nagyon különböző válaszokat fogsz kapni, hiszen mindenkinek más a meggyöződése.
Én bár mindhárom gyerekem 1-1évig szoptattam,soha nem hagytam,hog cicin aludjanak el, se a mi ágyunkban, se a mi szobánkban...
Én nagyon sokáig szoptattam. Nyugodtan merem neked mondani, hogy nem lesz nehezebb később sem a leszoktatás. Még egy kicsit okosodik a fiad, és meg lehet vele beszélni, hogy mit engedsz és mit nem. Az elválasztás ugyanúgy, mi szülinapi bulival "vettük el" tőle a szopit.
Amúgy az enyémek is cicin aludtak el este, de 2 éves kor után pl. már simán aludtak a maminál, nem volt gond, tudták, hogy ott nincs cici, nem is keresték. Így az altatásnál sem volt akkora törés a szoptatás befejezése.
2 éves gyerek ráfekszik a meztelen melledre? és ezt te imádod?
nekem ez már a "nagyon gáz" kategóriát súrolja.
de te magad mondtad, hogy nem akarod leszoktatni.
akkor mi a kérdés?!
15.26 -os, kiváncsi lennék, hogy te meddig szoptattál és milyen a viszonyod a gyermekeddel, ha egyáltalán van gyermeked, mert a válaszodból itélve ebben nem vagyok biztos...
Nekem 22 hónapos a kisfiam, és még mindig szoptatom, és este is igy alszik el cicin. Más cumizik vagy valamiféle alvórongyocskát esetleg plüss játékot szorongat, neki viszont a cicizés jelenti a megnyugvást. Persze, ha el akarod választani ez a te döntésed, de soha többet nem leszel ennyire bensőséges, szoros kacsolatban a babáddal, mint szoptatásnál, és ha eljön az idő, akkor ő úgyis saját magát elválasztja, nem hinném, hogy óvodában is igényelné még a cicizést...
-itt egy cikk, ahol még olvasgathatsz erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!