Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves kisfiam még mindig...

2éves kisfiam még mindig cicizik nem szeretném leszoktatni de félek később még rosszabb lesz, és csak cicivel alszik el leggyakrabban, ez már nem helyes? és lehúzza néha a felsőm és a cicin akar feküdni imádom de tudom ez nem mehet így.

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
huuu, bocs, de nem ertem a kerdest- ugy irtad ki, mintha megis le szeretned szoktatni"tudom ez igy nem helyes", es aki ebben probal megerositeni, batoritani, annak leharapod a fejet. ez egy ilyen forum itt nem fogja mindenki azt bizonygatni, hogy le ne szoktasd, mert ez a helyes,meg csak 2 eves, van, aki maskent gondolja. olvasva a hozzaallasod elsoosrban magadban kellene eldontened, hogy mit szeretnel, aztan cselekedj.szemelyes velemnyem szerint tt mar nem ezen mulik, haogy jo anya valaki. sok sikert.
2011. okt. 14. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!