Két ember összetalálkozik a folyó két oldalán. Az egyik azt kiabálja a másiknak:
– Segítenek kell nekem átjutni a túloldalra!
A másik visszaszól:
– De hiszen már ott vagy!
Életbiztosítást szeretne kötni egy nagyon idős bácsika. Az ügyfélszolgálatos hölgy zavartan kérdi:
- Bácsikám, a maga korában? Mégis hány éves?
- 102.
- Tudja mit? Jöjjön vissza két hónap múlva.
- Nem lehet, akkor lesz a bátyám születésnapja.
- A bátyja születésnapja? Mennyi idős?
- 108.
- Akkor jöjjön vissza fél év múlva.
- No akkor végképp nem tudok, mert akkor lesz az apám esküvője.
- Az apja esküvője, hát hány éves az apja?
- 128.
- És megnősül az ő korában?
- Ő nem akar, de a szülei erőltetik!
Azt mondtam a feleségemnek hogy azzal szexelek akivel akarok es neki az én magánéletemhez semmi koze
🤣
Király feleséget választ magának. Hoznak egy nőt, azt mondja a király látni akarja meztelenül. Nézi egyik oldalról, másik oldalról, elölről hátulról, mindenhonnan, majd megszólal:
- Nem tetszik, túlságosan hullámos a haja!
:D
- Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot?
-???
- Nehogy kiessen az UTE.
-Miért szomorú a Jugoszláv lány?
-Mert nem szabad Bosznia.
- Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni?
- Le kell mosni az ablakot.
A királyfi szeretne megnősülni, de van egy nagy baja: fél méteres szerszámmal áldotta meg az ég, így egy nő sem akar hozzámenni. Kétségbeesésében az udvari varázslóhoz fordul, aki azt mondja neki:
- Menj el az Óperenciás-tenger partjára, ott találsz egy elvarázsolt békát. Kérdezd meg tőle, akar-e a feleséged lenni, és ha azt mondja, hogy nem, 10 centivel rövidebb lesz.
A királyfi így is tesz. Elmegy, megtalálja a békát, és megkérdezi:
- Béka, akarsz a feleségem lenni?
- Nem!
A királyfi benéz a gatyájába, és látja, hogy működik a varázslat, már csak 40 centi a bré. Persze ez még mindig túl hosszú, ezért elmegy másnap is.
- Nem!
Már csak 30 centi. Gondolja a királyfi, hogy még egyszer elmegy a békához, és akkor pont jó lesz.
- Hányszor mondjam még? Nem, nem és nem!
Veszekedés közben a férj így kiált a feleségére:
- Ha egyszer meghalsz, azt írom majd a sírkövedre: "Itt fekszik a feleségem, hidegen, mint általában."
A felesége visszavág:
- Én meg azt írom majd a tiedre: "Itt fekszik a férjem, végre mereven."
Asszony kérdi, mit főzzön.
Mondom, nekem mindegy, tudod, hogy bármit megeszek.
Erre mit mond?!
Ja, ebből is látszik, hogy disznók a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!