Melyik a kedvenc vicced?
Sokszor volt már ez a kérdés. Ha leírom, akkor nullára pontozzák le mások. Semmi értelme, csak én tudhatom, nekem melyik a kedvencem. A telej szöveget leírom, ha valaki nem érti, nem az én hibám. Tehát:
Két zsidó utazik a vonaton…
Itt van vége. Lehetne úgy is írni, hogy két ember, de úgy nincs értelme.
Nekem ez:
- Mit csinál a zsiráf, ha szembeköpöd?
-?
- Kirúgja alólad a létrát.
Szép napot! :)
A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva
sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel!
De a ló túl elcsigázott ehhez.
Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát.
Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni!
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak:
- Ezt megünnepeljük! Levágjuk a disznót!
A rendőr elmegy egy sötét téli estén horgászni. Kimegy a jégre, léket vág, és elkezdi lógatni a csalit. 5 perc múlva egy öblös hangot hall:
- Rendőr, te itt ma nem fogsz semmit sem!
Emberünk körülnéz, de nem lát senkit, pecázik tovább. 2 perc múlva:
- Rendőr hagyd abba a horgászatot, itt nem fogsz halat!
A rendőr ismét körülnéz, de senkit nem lát, horgászik tovább. 2 perc múlva vakító világosság lesz, újból dörgo hang:
- Rendőr, itt nincs kapás!!!
Hosünk megrémülve kérdezi:
- Ó, Uram, te szólsz hozzám?
- Nem, én csak a jégpálya hangosbemondója vagyok!!
Ez meg azért nem annyira vicc, de ez a 3-ik kedvencem:
Lucifer revíziót tart a pokolban, hogy megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.
A pap és a fél citrom esete. Hosszú, nem fogom fejből leírni. Röviden össze tudom foglalni, úgy, hogy a poén továbbra is érthető marad:
Egy templom papjához rendszeresen járt egy férfi és mindig kért tőle egy fél citromot. A pap mindig adott neki, de sosem értette, mire kell neki. Mindig meg akarta kérdezni a fickót, de ő mindig elmenekült. Egyszer a papnak sikerült őt elfognia és megkérdezte, hogy mire kell neki az a fél citrom.
-Rendben van pap, - felelte a férfi. - Elárulom neked, de légy jó, és ne mondd el senkinek!
A pap jó volt, és nem mondta el senkinek.
Egy repülőben 100 tégla van. Egy kiesik. Mennyi marad?
Kilencvenkilenc.
Hogyan teszel be egy elefántot a hűtőbe?
Kinyitod a hűtőt, bele teszed az elefántot, becsukod a hűtőt.
Hogyan teszel be egy zsiráfot a hűtőbe?
Kinyitod a hűtőt, ki veszed az elefántot, bele teszed a zsiráfot, becsukod a hűtőt.
Az oroszlánok királya összehívja az állatok gyűlését, azonban egy állat nem megy el. Melyik az?
Amelyik a hűtőben van.
Egy ember át akar jutni egy pirája tavon. Mit csinál?
Átúszik. A piráják az állatok gyűlésén vannak.
Partot érve mégis meghal. Miért?
A fejére esik egy tégla.
Egy téli estén nagyon töri a fejét a székely, aztán maga elé parancsolja a fiát és mondja neki:
- Na fiam, fogj egy zsákot, meg egy puskát és a tökön harapós vérebet, megyünk medvét fogni! ???
Álmélkodik egy kicsit a fia, aztán megkérdezi sebtében: - de édesapám, méges hogyan tervezi a medvevadászatot? -
- Tudod fiam, a sötét téli éjszakákon a medve fenn alszik a tölgyfán, hát mi alája megyünk, oszt' akkor én felmászok hozzá es lelököm a medvét, te ráeriszted a kutyát, amely elkapja a tökit, akkor a medve görcsbe rándul, így csak ráhúzod a zsákot, oszt' akkor meg es fogtuk.- magyarázza az öreg.
- Na de édesapám, a puskát minek vigyük?- vág az esze a fiának.
- Mert hát tudod abban a nagy kavarodásban, tusakodásban bizony megeshet, hogy a medve lök le engem a fáról, na akkor te rögtön lelövöd a kutyát...-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!