Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi vizet fogyasszak naponta?

Mennyi vizet fogyasszak naponta?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 51kg, mennyi vizet fogyasszak?

2012. júl. 10. 07:46
 71/96 anonim ***** válasza:
Itt egy könyv is erről: [link]
2012. júl. 11. 20:16
 72/96 anonim ***** válasza:
53%
Egy ember napi vízszükséglete testsúlykilogrammonként 50-70 ml. Na, ebből kiszámolhatod.
2012. júl. 11. 20:17
 73/96 Julie S ***** válasza:
53%
LOL, na ez már trollkodás a javából.
2012. júl. 11. 20:19
 74/96 anonim ***** válasza:
29%
hiába írjátok neki, egyszerűen nem bírja felfogni. amúgy ebből a megnyilvánulásból, hogy "LOL" megállapítható az értelmi szint és ez alapján magyarázható a nyilvánvaló tények elleni csökönyös ellenkezés.
2012. júl. 11. 20:20
 75/96 anonim ***** válasza:
77%
Kezdem én is elhinni, hogy reménytelen eset. Csak az zavar, hogy az ilyen felfogású emberek terjesztik a saját begyepesedett hülyeségeiket és mindig akad, aki el is hiszi nekik. Csak ez zavar. A saját egészsége az övé. De másokéba ne szóljon már bele ilyen módon...
2012. júl. 11. 20:23
 76/96 anonim ***** válasza:
0%

Jó ég, Antal Valinak hinni....

Most veszítették el az eddig se létező bizalmamat is.

Jó ég....

Antal Vali kb. mindenben ellentmond az ORVOSOKNAK.

2012. júl. 11. 21:35
 77/96 anonim ***** válasza:
0%

Amit Antal Vali tesz, az büntetendő.

Folytatva a Lenkei vitaminnal, Szendivel és a többivel...

2012. júl. 11. 21:36
 78/96 anonim ***** válasza:
39%
nekem már az orvosokba vetett bizalmam rég elveszett. (el is mondom miért mielőtt kötözködnél, hogy meddig tanulnak. édesapám lábát orvosi hiba miatt kellett amputálni, még utána is meg tudták volna menteni, de így egyszerűbb volt.) és ha elítéled azt az embert aki egyedül ellent mond a többségnek, akkor nézz magadra itt. egyszerűen reménytelenül buta és tájékozatlan vagy. legalább tudod már hogy miért pisil az ember?
2012. júl. 11. 21:39
 79/96 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is sok negatív tapasztalatom van az egészségüggyel kapcsolatban, de mégis az orvostudomány ért az emberi szervezethez.

Tudom, miért pisilünk, és mit. Meg kellett tanulni és megtanultam.

Egyébként az olyan elveket, amelyek teljesen elvetik a hagyományos, nyugati gyógyítást, hazugságnak nevezik, amiket az orvoslás tanít, ezzel szembeszegülnek, és azt hirdetik, hogy bizonyos ételcsoportok kizárásával és/vagy sok vitaminnal, sok vízzel, bármivel megelőzhetők a betegségek - megvetem. A követőit pedig félrevezetetteknek tartom.

Az immunerősítést, mint olyan is megvetem, betiltatnám az ilyenirányú reklámokat.

2012. júl. 11. 21:47
 80/96 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul ezek a divatos hülyeségek ellent is mondanak egymásnak.
2012. júl. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!