Mennyi vizet fogyasszak naponta?
Hülyeség az őrült sok ivás, amúgy valamennyit nyilván mindenki izzad, de nem erősen.
Én pl. pár napja már nem izzadok érezhetően, csak éjjel, mert hülyeségem, hogy takarózva tudok aludni, ebben a 30 fokban is.
már leírták neked: "Értsd már meg, hogy vízből kell 2 liter, a többi folyadékbevitel meg azon felül van."
te tényleg ennyire fogyatékos vagy? nem is foglalkozom veled, hiába vagyok a szakmában több éve. csináld a saját hülyeséged, te biztos nagyon értesz hozzá :) szépestét
A gyümölcsben, zöldségben, levesben egyéb kajában levő VÍZ direkt kárbavész vagy mi?
Mellesleg valljátok már be, hogy ti se isztok ennyi vizet. Ismeretségi körömben, beleértve a családot is, hárman bírunk vizet inni, többiek cukrozott, szénsavas műlöttyöket, jobb esetben teát (ugye az is cukrozott).
Asszem még én vagyok a jobb...
ne is foglalkozz vele csaki:)
Nah jó én bevallom, nem 4 litert iszok ma összesen. Eddig ittam meg 4 litert, és kb ha éjfélkor lefekszek, addig még bemegy 1, szóval szumma 5 liter. Semmi mást csak vizet, meg víz+citromlé, de cukrozott üdítőket nagyon nem szoktam. (halkan megjegyzem, hogy testépítő oldalakon úgy írják, hogy minden 20 kg-odra jusson 1 liter víz naponta... nem csak ilyen melegben, hanem télenis, ha lehet,-- de ezt inkább már észre se vegyétek, még ezen is fog menni itt a vita a végén :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!