Mennyi vizet fogyasszak naponta?
Nem, de szakembertől még nem hallottam olyat, hogy 3 liter a folyadékszükséglete valakinek 50 kilósan, és hogy annyit kell innia, hogy óránként többször pisiljen (velem így van, ha a 1-1.5 liter víznél többet iszom).
Ha ilyet mondana, lehet, nem bíznék benne, ugyanúgy, ha immunerősítést javasolna....
Annyit igyál, amennyi jólesik. :)
(De azért átlagban a napi 1 liter folyadékbevitelt nem árt, ha eléred.)
Folyamatosan a 3 literről beszélsz, míg én csak 2 litert javasoltam...
Nyáron nem elég másfél liter. Legalább 2 liter kell. Ha te kevesebbet iszol, a te dolgod. De ne akard már mással is elhitetni, hogy az úgy jó...
Te csak az ivásra írtál 2 litert. Emellett valaki eszik is levest, gyümölcsöket, stb-stb.
Azt meg nem és nem értem, miért jó annyi folyadékot bevinni, amitől valaki már a WC törzsvendége lesz.
Kedves sokvizetellenző, akkor egyszerűbb lenne, ha nem is innánk, akkor nem lenne gond a wc-vel nem? Sokat kell járni wc-re, agyf*szt kapok ilyenektől ÉS mivan akkor, ha sokat kell járni wc-re?... Ez kb olyan, mintha egy kiadós futás után odajönne hozzád valaki, hogy "ugyan, ne lélegezz már be olyan sok levegőt, mer akkor ki kell lélegezned egy nagy csomót bazeg"
egyáltalán nem sok 51 kg-osként 2 liter víz. Ilyen melegben kilihegi, leizzadja, stb, szóval gyorsan "elvész",főleg ha még napon van, fizikai aktivitást végez, akkor meg 2 liternél jócskán többet megihat, hát pótolni kell, ami "kimegy". 97kg-osan én is megiszok legalább 4 liter folyadékot naponta, akkor 51kg-osan nehogymá' ne lehessen 2 litert
Ittegyképavégére:
1. Hogy a *** bírtok ennyi VIZET inni????
2. Hogy létezik, hogy ha én 1.5 litert iszom, már óránként nagyon sokat pisilek, ha csak NORMÁLIS 1 litert, akkor három óráig is bírom?
Igen, fél literrel esetleg több kell.
És nem mindenki jár ide-oda, nem mindenki izzad, főleg nem sportol.
Úgyhogy én maradok annál, hogy evés után meg ha szomjas vagyok iszok és pont. De ha valaki kérdezi, neki is ezt fogom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!