Mennyi vizet fogyasszak naponta?
Télen 1, nyáron másfél.
Természetesen csak a vízivást számolva, a levest, gyümölcsöket, stb-t nem.
Hogy igyon egy 50 kilós lány 2 liter vizet?? És mi a ***-nak? Hogy félóránként pisiljen, terhelje a szervezetét és kimenjenek belőle a hasznos ásványi anyagok?
2 liter víz + a reggeli ital + az ebédnél evett leves + a gyümölcsök, zöldségek már kb. 3 liter, mi a túrónak annyi?
És a 3 is?
Én idősebb vagyok, de szintén 50 kg körül. Hát, a sok vízivással elérem azt, hogy fél óránként jó nagy adag.. szóval pisilni kell járnom.
Ez a divat is ugyanolyan hülyeség, mint az immunerősítés, a vegetarianizmus vagy a paleolit étrend, a teljes gyógyszerellenesség, a megadózisú vitaminmánia stb....
De, azt mondom.
Azért mert meleg van, annyit igyunk, hogy többször kelljen pisilni járnunk, mint télen?
Mellesleg... hogy a viharba lehet ennyi vizet inni?? Egyáltalán csoda, ha valaki tud vizet inni, de ennyit szerintem már senki nem bír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!