Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
 81/98 anonim ***** válasza:
28%

80

Te szegény... nem tudod mit beszélsz...

2012. jan. 15. 13:55
 82/98 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok szerencsétlen, a hőbörög jelentése pedig az, hogy valaki nagy hévvel hangoztatja nem teljesen reális, demagóg szövegét. És fenntartom: nem lesz attól magasabb a szűrésre járók aránya, ha több lesz a női doki, ez ugyanis csak egy olcsó kifogás. Akinek fontos, talál olyan orvost, aki neki megfelelő, akinek nem fontos, az meg talál kifogást.
2012. jan. 15. 14:02
 83/98 anonim ***** válasza:
6%

13:24

ha ha ha szegény önfeláldozó férfiak!!! a nők megmentői, ha ha

Biztos kipusztulnának a nők, ha a férfi nőgyógyászok nem áldoznák fel magukat!

2012. jan. 15. 14:10
 84/98 anonim ***** válasza:
9%

82

"És fenntartom: nem lesz attól magasabb a szűrésre járók aránya, ha több lesz a női doki,"

Akkor ez lenne a hőbörgés?---

2012. jan. 15. 14:12
 85/98 anonim ***** válasza:
70%

Most komolyan ennyire nem agy képes értelmezni a leírtakat, vagy direkt tetted a hülyét?

Nem fogod fel, hogy az az orvostanhallgató megy nőgyógyásznak amelyik csak akar!!!!!

Ha egy ő az akar lenni, akkor tesz ért és az is lesz.

Csak mint ahogy már írtam, nem akar olyan hú de sok nő nőgyógyásznak menni..

"Miért? Tudod te, hogy mivel jár a nőgyógyász lét?

Szülni nem akkor szoktak ám a nők, mikor a doki azt mondja, hogy "tessék csak asszonyom, most itt vagyok, indulhat a móka".

Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés.

Láttál te már császármetszést? Én igen. Ikrek voltak. Az igen jóerőben lévő férfiember vörösödő fejjel küzdött 10 percen keresztül, hogy a szerencsétlen babát kiszedje a nő méhéből.

Láttál te már abortuszt? Én igen. Már a hangjától is kirázott a hideg. A nők érzékenyebbek, nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket.

Arról nem is beszélve, hogy egyes esetekben (mondjuk ha az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy méhen belül elhalt a magzat), akkor fogóval kell szétroppantani a baba fejét. Szerinted erre hány nő lenne képes? "

Tessék, bemásoltam még egyszer. Mert te képtelen vagy felfogni, csak az első indokot ragadtad ki.

2012. jan. 15. 14:13
 86/98 anonim ***** válasza:
7%

85

"Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés."

Miért "kell" bemenni?? Éjszaka nincs orvos a szülészeten?

2012. jan. 15. 14:16
 87/98 anonim ***** válasza:
7%

"nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket."

Az természetesen ne menjen nőgyógyásznak!

Mintahogy az a nő, vagy ffi se menjen orvosnak, aki nem bírja a vért, vagy ne menjen pilótának aki elszédül a magaságtól... és folytathatnám tovább..

2012. jan. 15. 14:23
 88/98 anonim ***** válasza:
91%

De mit nm értesz azon, hogy a férfiak nagyobb arányban képesek a nőgyógyász léttel járó fizikai és lelki terheket elviselni?

Mit nem értesz azon, hogy mondjuk a férfiaknak 90%-a gond nélkül kikapar egy egészséges gyereket, addig a nőknek csak mondjuk 10%-a képes rá?

Miért nem vagy képes felfogni, hogy attól, hogy a férfiak nem mennek nőgyógyásznak, még nem lesz több nő??

Én most ITT lezárom, mert olyan emberrel NEM lehet vitatkozni, akinek nincsenek ÉSZÉRVEI, csak a baromságot hajtja indoklás nélkül.

Menjél tüntetni egy kórház elé, hogy "női nőgyógyászokat", hátha elérsz vmit, minket meg hagyjál békén.

2012. jan. 15. 14:26
 89/98 anonim ***** válasza:
14%

14:19

"mert ha ő megállapodott a kismamával, hogy ő vezeti le a szülést, akkor neki kell levezetni,"

Azért állapodott meg a kismamával, hogy kapjon 100 eFt-t. Ez nem munkaköri kötelesség, senki sem kényszeríti rá "szegény" orvost!

Ha nincs kedve hozzá, akkor nem állapodik meg!

Egyébként, ez nem olyan rossz pénz, érdemes érte törnie magát...

2012. jan. 15. 14:28
 90/98 anonim ***** válasza:
16%

ki az a MINKET??????

kit képviselsz?

2012. jan. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!