Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?
80
Te szegény... nem tudod mit beszélsz...
13:24
ha ha ha szegény önfeláldozó férfiak!!! a nők megmentői, ha ha
Biztos kipusztulnának a nők, ha a férfi nőgyógyászok nem áldoznák fel magukat!
82
"És fenntartom: nem lesz attól magasabb a szűrésre járók aránya, ha több lesz a női doki,"
Akkor ez lenne a hőbörgés?---
Most komolyan ennyire nem agy képes értelmezni a leírtakat, vagy direkt tetted a hülyét?
Nem fogod fel, hogy az az orvostanhallgató megy nőgyógyásznak amelyik csak akar!!!!!
Ha egy ő az akar lenni, akkor tesz ért és az is lesz.
Csak mint ahogy már írtam, nem akar olyan hú de sok nő nőgyógyásznak menni..
"Miért? Tudod te, hogy mivel jár a nőgyógyász lét?
Szülni nem akkor szoktak ám a nők, mikor a doki azt mondja, hogy "tessék csak asszonyom, most itt vagyok, indulhat a móka".
Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés.
Láttál te már császármetszést? Én igen. Ikrek voltak. Az igen jóerőben lévő férfiember vörösödő fejjel küzdött 10 percen keresztül, hogy a szerencsétlen babát kiszedje a nő méhéből.
Láttál te már abortuszt? Én igen. Már a hangjától is kirázott a hideg. A nők érzékenyebbek, nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket.
Arról nem is beszélve, hogy egyes esetekben (mondjuk ha az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy méhen belül elhalt a magzat), akkor fogóval kell szétroppantani a baba fejét. Szerinted erre hány nő lenne képes? "
Tessék, bemásoltam még egyszer. Mert te képtelen vagy felfogni, csak az első indokot ragadtad ki.
85
"Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés."
Miért "kell" bemenni?? Éjszaka nincs orvos a szülészeten?
"nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket."
Az természetesen ne menjen nőgyógyásznak!
Mintahogy az a nő, vagy ffi se menjen orvosnak, aki nem bírja a vért, vagy ne menjen pilótának aki elszédül a magaságtól... és folytathatnám tovább..
De mit nm értesz azon, hogy a férfiak nagyobb arányban képesek a nőgyógyász léttel járó fizikai és lelki terheket elviselni?
Mit nem értesz azon, hogy mondjuk a férfiaknak 90%-a gond nélkül kikapar egy egészséges gyereket, addig a nőknek csak mondjuk 10%-a képes rá?
Miért nem vagy képes felfogni, hogy attól, hogy a férfiak nem mennek nőgyógyásznak, még nem lesz több nő??
Én most ITT lezárom, mert olyan emberrel NEM lehet vitatkozni, akinek nincsenek ÉSZÉRVEI, csak a baromságot hajtja indoklás nélkül.
Menjél tüntetni egy kórház elé, hogy "női nőgyógyászokat", hátha elérsz vmit, minket meg hagyjál békén.
14:19
"mert ha ő megállapodott a kismamával, hogy ő vezeti le a szülést, akkor neki kell levezetni,"
Azért állapodott meg a kismamával, hogy kapjon 100 eFt-t. Ez nem munkaköri kötelesség, senki sem kényszeríti rá "szegény" orvost!
Ha nincs kedve hozzá, akkor nem állapodik meg!
Egyébként, ez nem olyan rossz pénz, érdemes érte törnie magát...
ki az a MINKET??????
kit képviselsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!