Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim ***** válasza:
76%
Gondolhatod, hogy nem szórakozásból csinálta sem a doki, sem aki kitalálta. Mit szeretnél, hogy kézrátétellel vizsgáljanak, vagy altassanak el közben? :D
2012. jan. 11. 14:06
 2/98 A kérdező kommentje:
Őszintén? A kézrátétel sok kellemetlenségtől megkímélne. Valami nagyagy elkezdhetne gondolkodni azon, hogy kifejlesszen egy kézrátételes vizsgálatot :)
2012. jan. 11. 14:11
 3/98 anonim ***** válasza:
92%

Nem perverzió ez. Gondolom először felfedezték, hogy az UH képalkotásra alkalmas. Utána jött a hason keresztüli UH. Aztán rájöttek, hogy ha közelebb viszik a vizsgálni kívánt területhez az UH fejet, akkor jobb felbontás érhető el. Mivel a nőknek van vaginája, ezért célszerű oda dugni.

Egyébként én voltam már pár hüvelyi UH-n, de szerintem nem egy vészes dolog...

2012. jan. 11. 14:18
 4/98 anonim ***** válasza:
90%
Kellemetlen a vizsgálat, mint az endoszkópia, de ugyanolyan szükséges. Én nagyon örülök, hogy kitalálták, mert a hüvelyi UH-n folyamatosan nyomon kísérték a belső vérzéssel fenyegető cisztám, és nem rögtön műtőbe küldtek kivetetni a petefészkem, mert a hasi UH csak azt látja, hogy hatalmas ciszta van....
2012. jan. 11. 14:18
 5/98 anonim ***** válasza:
88%
Számomra a kacsa sokkal kellemetlenebb, mert kétszer olyan vastag, hideg és túl méyre nyomják be, az ultrahangot alig éreztem, igaz a doki nagyon óvatosan csinálta.
2012. jan. 11. 14:19
 6/98 anonim ***** válasza:
100%

Középkori vizsgálat után:

- Ki volt az az idióta, aki kitalálta, hogy az érvágás meg a pióca mindenre jó. Miért nem talál már ki valaki egy jó kis kütyüt, amit csak bedugnak a nunimba, és látszik, mi a bajom?

Semmi sem elég jó! :DD

2012. jan. 11. 14:23
 7/98 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltam hüvelyi uh-on (nem először), szerintem is sokkal kevésbé kellemetlen, mint a kacsa. Nem volt agyament, aki kitalálta, sokkal pontosabb képet ad, mint a haasi uh. Pl terhességet is korábban látni vele lényegesen, mnt hasi uhgal. Ami lássuk be, nem mindegy. Főleg az nem, hogy méhen belül van-e, mert ha nem, akkor minél előbb felfedezik a méhenkívüliséget, annál jobb.
2012. jan. 11. 14:24
 8/98 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy tehetseges ember volt, aki segiteni akarta az emberiseget, es sikerult is, mivel fantasztikus talalmany, es nagyon sok kellemetlen vizsgalattol igy lettek megkimelve a holgyek. TAlan sokan tul erzekenyek, hisztisek, mivel valoban a "kacsa" sokkal kellemetlenebb, akar fajdalmas is lehet, de ez nem.
2012. jan. 11. 14:28
 9/98 anonim ***** válasza:
53%
Na jó feladom. Mi az a kacsa?
2012. jan. 11. 14:30
 10/98 anonim ***** válasza:
100%

Én is pár napja voltam hüvelyi ultrahangon. Nekem az ellen semmi kifogásom nem volt, hogy egy jókora tárgyat bedug oda nekem, de az hogy oldalirányba mozgatta kifejezetten kellemetlen, esetenként fájdalmas volt.

De hát felnőttek vagyunk, az ember lánya összeszorítja a fogát és kibírja. A vérvétel is kellemetlen, főként annak aki ájulós vagy rossz a vénája, mégis el kell menni oda is.

A vizsgálat közben látta a doki hogy túlzottan nem élvezem, aztán közölte velem, hogy ezt három havonta meg fogja csinálni, hogy ellenőrizze a cisztát amit talált.

Én meg erre kényszeredett mosollyal: "Nem baj,mire terhes leszek addigra rutint szerzek, és ez lesz már a világ legtermészetesebb dolga. Nekem már ettől se kell félni."

Különben én a kellemetlen vizsgálatoknál arra szoktam gondolni, hogy pl. Afrikában mekkora lenne már azoknak a nőknek ha ilyan vizsgálatok a rendelkezésükre állnának. Biztos nem nyavalyognának hogy "jaj de sz*r érzés".

És arra gondolok hogy milyen jó, hogy van lehetőségem megnézetni és kezeltetni magam.

2012. jan. 11. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!