Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?
Nem perverzió ez. Gondolom először felfedezték, hogy az UH képalkotásra alkalmas. Utána jött a hason keresztüli UH. Aztán rájöttek, hogy ha közelebb viszik a vizsgálni kívánt területhez az UH fejet, akkor jobb felbontás érhető el. Mivel a nőknek van vaginája, ezért célszerű oda dugni.
Egyébként én voltam már pár hüvelyi UH-n, de szerintem nem egy vészes dolog...
Középkori vizsgálat után:
- Ki volt az az idióta, aki kitalálta, hogy az érvágás meg a pióca mindenre jó. Miért nem talál már ki valaki egy jó kis kütyüt, amit csak bedugnak a nunimba, és látszik, mi a bajom?
Semmi sem elég jó! :DD
Én is pár napja voltam hüvelyi ultrahangon. Nekem az ellen semmi kifogásom nem volt, hogy egy jókora tárgyat bedug oda nekem, de az hogy oldalirányba mozgatta kifejezetten kellemetlen, esetenként fájdalmas volt.
De hát felnőttek vagyunk, az ember lánya összeszorítja a fogát és kibírja. A vérvétel is kellemetlen, főként annak aki ájulós vagy rossz a vénája, mégis el kell menni oda is.
A vizsgálat közben látta a doki hogy túlzottan nem élvezem, aztán közölte velem, hogy ezt három havonta meg fogja csinálni, hogy ellenőrizze a cisztát amit talált.
Én meg erre kényszeredett mosollyal: "Nem baj,mire terhes leszek addigra rutint szerzek, és ez lesz már a világ legtermészetesebb dolga. Nekem már ettől se kell félni."
Különben én a kellemetlen vizsgálatoknál arra szoktam gondolni, hogy pl. Afrikában mekkora lenne már azoknak a nőknek ha ilyan vizsgálatok a rendelkezésükre állnának. Biztos nem nyavalyognának hogy "jaj de sz*r érzés".
És arra gondolok hogy milyen jó, hogy van lehetőségem megnézetni és kezeltetni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!