Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?
Azokat az embereket, akik képesek értelmesen vitatkozni egy témáról, nem a saját f.szságukat hajtják.
Szerintem mindenkinek jobb lesz, ha elmész inkább egy kórház elé tüntetni, és nem itt vered a nyálad, mert baromira unalmas.
És nem, nem vagyok SEM FÉRFI, SEM NŐGYÓGYÁSZ!!!!!
92
Éppen elég, ha te csak saját magadat képviseled, ne nevezd ki magad a "minden nőnek ffi nőgyógyászt!" érdekcsoport, hős élharcosának!
14:33
Főtrágárkám!
Nagyon nincs igazad!
Ki mondta, hogy minden nőnek férfi nőgyógyász kell? Ki?
Hol? Másold már be.
Ja, hogy nem tudod bemásolni, mert nem mondott ilyet senki?
AKKOR NE HAZUDJ!!!!
14:26
nem azt igérted, hogy:
"Én most ITT lezárom,"
Akkor most ki hazudik?
"AKKOR NE HAZUDJ!!!!"
Hmm, Hmm, hmm...
Húha, ebbe aztán nagyon értelmes dolog volt belekötni. Ez kb. olyan, mint mikor vki nem tud érvelni, és elkezdi kritizálni a másik helyesírását.
Még egyszer, egyben leírom a véleményemet, hátha akkor összeáll a fejedben (mert úgy látom nem sikerült felfogni), és többet nem vagyok hajlandó erről a témáról ilyen emberrel vitatkozni, mert nincs értelme.
Egy szóval sem mondtam azt, hogy minden nőnek férfi nőgyógyász kellene. Azt sem mondtam, hogy normális az, hogy ennyire sok a férfi és kevés a nő. Azt sem mondtam, hogy csak a férfi orvosok a jók, a nők pedig szarok.
Egyetlen szóval se. Keresgélheted, de nem fogsz találni, mert ezeket csak te képzelted oda, én soha a büdös életben nem mondtam ilyeneket.
Sőt, teszem hozzá ÉN IS NŐHÖZ mentem először, mert nem akartam egy idegen férfi előtt vetkőzni, úgyhogy igen is megértem azokat, akik női orvoshoz szeretnének menni.
DE:
- ha én meg tudtam enni azt, hogy nőt kerestem, akkor más is megtehetné, ugyanis van elég nő nemű orvos is
- ha nem találtam volna nőt, akkor elmentem volna férfihoz, mert az egészségem fontosabb, mint hogy "jajjúristenidegenbácsimegnéziapunimat".
- ha mégsem mentem volna el férfihez, akkor az a én bajom lett volna, magamra vethettem volna, ha méhnyakrákos leszek a felelőtlenségem miatt. Ugyanígy ha vkinek a szégyenérzete nagyobb, mint egy esetleges betegségtől való félelem, akkor ÍGY JÁRT, AZ Ő BAJA
- Manapság orvoshiány van, így k.vára örülhetünk, hogy egyáltalán van olyan orvos, aki még ellát minket
- Annak ellenére, hogy szerintem is jobb lenne, ha kiegyenlítettebbek lennének az arányok, megértem, hogy sok nő nem akar nőgyógyásznak menni. Le is írtam, hogy miért. Plusz az orvostanhallgatónak joga van eldönteni, hogy milyen szakosodást választ, és ha őt nem érdekli a nőgyógyászat, akkor nem érdekli és nem megy annak.
Ha pedig egy fú orvostanhallgatót az érdekel, akkor senkinek semmi joga ahhoz, hogy a férfi volta miatt kizárja!!!!
- Attól, hogy te nőpárti vagy, még nem kellene azt hinni, hogy minden férfi orvos egy perverz, pénzéhes disznó, aki kizárólag csak azért ment nőgyógyásznak, mert p.ncikat akar bámulni és meg akar gazdagodni!
Remélem most már képes vagy felfogni, amiről itt elég sokan beszéltünk, és nem hajtod tovább a baromságot.
15:08
Szerintem ne írd le többször, hiszen már nagyon ismerjük...
Már annyiszor igérted, hogy befejezed nem vitatkozol tovább....
Próbáld meg betartani! (vagy ne "fenyegetőz")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!