Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
 71/98 anonim ***** válasza:
16%

67.

"Mérnök vagyok (+4év PhD). 10 év kutatóintézet, egy év Svájcban. Most újra itthon.

A szüleim is értelmiségiek voltak, mérnök (főosztályvezető) és gyógyszerész volt édesanyám. Nagyszüleim is értelmiségiek voltak, saját gyógyszertárakkal, amiket államosítottak a "szorgalmasak" annak rendje és módja szerint.

Minket úgy neveltek, hogy tanulj édes lányom, fiam és utána dolgozz becsülettel, mert sok embernek lesz szüksége a te munkádra, nem csak "magatoknak" tanultatok!

Neked ez valószínüleg demagógia.

Feltételezem, hogy az állam működéséről nem sokkal tudok kevesebbet nálad és a világról kialakult véleményem sem lehet túl "primitív".

Sem én, sem testvéreim soha ne gondolkodtak arról, hogy szedik a sátorfájukat és irány külföld az itt megszerzett diplomával! De ha valamiért úgy alakulna, hogy bármelyikük elmenne, természetes lenne nekik, ha vissza kellene fizetniük az állami képzés rájuk eső részét.

Gyermekeimet is úgy nevelem, ahogy engem neveltek, mert ez az értelmiségi lét alapja lenne.

Minket nem úgy neveltek, hogy ugorjunk a másik torkának, ha más véleményen van, mindenképpen hallgassuk meg, majd utána döntsünk...(nem biztos hogy ellenség a másik)

(pl. nem dorongollak le, hogy azt azért tudhatnád, hogy az adófizetés 88-ban kezdődött, így nagyszüleid nem sokat fizethettek...)

2012. jan. 14. 17:09
 72/98 anonim ***** válasza:
13%

71.

Nagyon tetszik amit írtál.

Szerintem nem érdemes vitába bocsátkozni ilyen otromba nagyképű szűk - sajnos orvosi - kötődésű csoporttal, akik felbukkannak itt hárman, négyen. Talán meg sem értik amiről beszélsz.

Érdekes lenne megfigyelni, vajon ők hogy "vinnyognának", ha a mérnökök hiánya miatt nem lenne villanyuk, fűtésük, közlekedésük, sőt még egy UH készülékük sem! Aztán mi lenne a "gyerekükkel, anyjukkal"? De folytathatnám a pedagógusokkal, stb..stb...

2012. jan. 14. 17:22
 73/98 anonim ***** válasza:
83%

Nem tűnt fel nektek, hogy mi a kérdésre válaszolunk, ti meg elkezdtétek csak úgy szidni a férfi orvosokat, amikor k.vára nem jött a témához?

Ti vagytok itt azok, akik képtelenek felfogni, hogy miről beszél a másik.

Olvassátok már l még egyszer a kommenteket, és ha sikerült értelmezni (ami úgy tűnik, hogy még diplomával sem sikerül....), aztán utána jártassátok a szátokat.

2012. jan. 14. 17:37
 74/98 anonim ***** válasza:
88%

"Mérnök vagyok (+4év PhD). 10 év kutatóintézet, egy év Svájcban. Most újra itthon.

A szüleim is értelmiségiek voltak, mérnök (főosztályvezető) és gyógyszerész volt édesanyám. [...]" Semmi szükség a szociális státusszal kapcsolatos péniszméricskélésre. Különben meg lehet, hogy te egy hajléktalanszállóról netezel, én meg egy tizenkét éves pattanásos kiskamasz vagyok. A szociális hátteremet azért írtam le, hogy lásd, nem más (adófizetők) farkäval verem a csalánt, mint te (az orvosokéval). Attól, hogy a nénikéd Bill Gates neje, számomra nem lesz jobban igazad.

"Minket úgy neveltek, hogy tanulj édes lányom, fiam és utána dolgozz becsülettel, mert sok embernek lesz szüksége a te munkádra, nem csak "magatoknak" tanultatok!"

Mintha én magamnak tanultam volna.

"Neked ez valószínüleg demagógia." Ha értő olvasás menne, látnád, hogy nem erre mondtam, hogy demagógia. A demagógia a "fizessevissza" duma. Egyrészt Magyarországon rohadtul nincsenek megbecsülve az orvosok, nincs életpályájuk; másrészt pedig nehogymár azt hidd, bárkinek nehézséget okozna visszafizetni :D Arról nem is beszélek, hogy attól, hogy mindenki kéthavi béréből kipengeti az egyetem költségét, attól neked még nem lesz szívkatétered, meg ember, akire anyád agyműtétjét bízod.

"Sem én, sem testvéreim soha ne gondolkodtak arról, hogy szedik a sátorfájukat és irány külföld az itt megszerzett diplomával! De ha valamiért úgy alakulna, hogy bármelyikük elmenne, természetes lenne nekik, ha vissza kellene fizetniük az állami képzés rájuk eső részét." Mint mondtam, nekem te semmit sem fizettél, részint mert külföldön végeztem el az egyetemet, részint meg mert a családom többet dobott a közösbe, beleértve engem is, mint amennyit valaha felhasznált. De ez nem baj, mert a mi rendszerünk így működik, csak imádom, amikor valaki jön osztani az észt, hogy fizessevissza.

"Minket nem úgy neveltek, hogy ugorjunk a másik torkának, ha más véleményen van, mindenképpen hallgassuk meg, majd utána döntsünk...(nem biztos hogy ellenség a másik)" Nekem te nem vagy ellenség, lévén még egy államban sem élünk a jelek szerint, de sajnálom mindazon fiatal orvosokat, akik nem maradhatnak szülőföldjükön az így gondolkodók miatt, mint te.

"(pl. nem dorongollak le, hogy azt azért tudhatnád, hogy az adófizetés 88-ban kezdődött, így nagyszüleid nem sokat fizethettek...)"

Pedig akkoriban valóban a mennyből érkeztek az orvosok és a gyógyszer, ez is a kommunizmus egyik csodája volt :) Legalábbis az emberek ezt hitték.

No, mennem kell, de békében szeretnék elválni, így minden jót és jó egészséget kívánok, viszont tényleg gondolkodj el ezen a fizessevissza elméleten.

2012. jan. 14. 17:44
 75/98 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam végig a témától erősen elkanyarodott hozzászólásokat, de azoknak, akik nő nemű nőgyógyászt akarnak üzenném, hogy ez olyan, mintha én egy étteremben kiverném a balhét, hogy engem csak min. 180cm magas, szőke, vékony de bögyös, 30 éven aluli pincérnő szolgálhat ki. És érvelnék is nekik, hogy ha minden étteremben ilyen pincérnők lennének, akkor többen járnának étterembe.

Szerintetek mennyire reális, hogy teljesíteni fogják a kérésem?

Azt mondanák, hogy akkor menjek olyan helyre, ahol ilyen pincérnő van, mert ez egy étterem, nem kívánságműsor.

És ha egy étteremben fizető vendégként ezt nem tehetem meg, akkor milyen alapon tehetnék hasonlót egy kórházban (ráadásul TB-alapon)?

2012. jan. 14. 18:41
 76/98 anonim ***** válasza:
16%
A szabad orvos választás alapján...
2012. jan. 15. 11:42
 77/98 anonim ***** válasza:
88%

A szabad orvosválasztás nem azt jelenti, hogy az intézményeknek kötelessége olyan orvost biztosítania, amilyet a beteg akar...

Hanem azt, hogy a beteg szabadon megválaszthatja az orvosát (vagyis, ahhoz megy, akihez akar).

Nem ugyanaz a kettő!

2012. jan. 15. 11:55
 78/98 anonim ***** válasza:
60%
teljesen igazad van, de senki sem állította ennek ellenkezőjét!
2012. jan. 15. 12:49
 79/98 anonim ***** válasza:
4%

11:55

miért, valaki állította azt, hogy a kórházak kötelessége "beszerezni" női nőorvosokat? estleg bögyös szőkéket?... ezt hol olvastad?

2012. jan. 15. 12:55
 80/98 anonim ***** válasza:
90%

Te visítasz itt folyamatosan, hogy miért mennek a férfi orvostanhallgatók nőgyógyásznak.

De mégis mi a büdös francot nem értesz azon, hogy ha a férfiak nem mennének, attól nem lenne több nő?????

Csak akkor se férfi nem lenne, se nő.

2012. jan. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!