Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?
Miért? Tudod te, hogy mivel jár a nőgyógyász lét?
Szülni nem akkor szoktak ám a nők, mikor a doki azt mondja, hogy "tessék csak asszonyom, most itt vagyok, indulhat a móka".
Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés.
Láttál te már császármetszést? Én igen. Ikrek voltak. Az igen jóerőben lévő férfiember vörösödő fejjel küzdött 10 percen keresztül, hogy a szerencsétlen babát kiszedje a nő méhéből.
Láttál te már abortuszt? Én igen. Már a hangjától is kirázott a hideg. A nők érzékenyebbek, nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket.
Arról nem is beszélve, hogy egyes esetekben (mondjuk ha az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy méhen belül elhalt a magzat), akkor fogóval kell szétroppantani a baba fejét. Szerinted erre hány nő lenne képes?
Nehogy azt hidd, hogy olyan baromi sok nő akar szülész lenni, hogy teljesen le lehessen váltani a férfi orvosokat.
Egyrészt lelkileg, másrészt fizikailag nem bírnák.
Harmadrészt pedig a legtöbb nő szeretne családot, gyereket, amit igen csak nehéz ilyen munka mellett összehozni.
30
szerinted nem kell szülésznő a szüléshez????
Ő vezeti le a szülést! Az orvos csak azért van ott, hogy probléma esetén be tudjon avatkozni.
31
"a legtöbb nő szeretne családot, gyereket, amit igen csak nehéz ilyen munka mellett összehozni."
akkor szerinted a szülésznők bábák nem akarnak családot??
férfi bábát/szülésznőt kellene szerinted képezni tömegével??
én még nem láttam egyet sem! vagy az nem érdekes, csak a nőgyógyász nőknél lehet ez érdekes?
32
Dehogy hihetetlen, miért lenne az? Senki nem állított ilyet, csak te gondolataid szerint a ffi orvosoknak "hosszabb" az ujjuk (szerintem legfeljebb vastagabb!!).
Hár akkor ennek analógiájára inkább hosszabb ujju emberek kellenének szülésznőnek és szerinted azok a férfiak!
11:45
Miért próbálsz utasítani másokat?
"leállíthatnád magad"
Úgy érzed, hogy amit te állítasz az az igazság a többieknek kuss!!?
Azért ez így nem lenne jó...
Na látom már megint felbukkant teljes gőzzel a nőgyógyi lobbi!
"Férfi nőorvost minden nőnek!" ennek érdekében aztán pontoznak, ledorongolnak, stb.
Igazad van, ilyenkor mindent bele, semmi sem számít!
Gyanítom hogy (nő)orvostan hallgatók figyelik ennyire ezt az oldalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!