Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
 31/98 anonim ***** válasza:
88%

Miért? Tudod te, hogy mivel jár a nőgyógyász lét?

Szülni nem akkor szoktak ám a nők, mikor a doki azt mondja, hogy "tessék csak asszonyom, most itt vagyok, indulhat a móka".

Sokszor az éjszaka közepén kell bemenni, mert beindult a szülés.

Láttál te már császármetszést? Én igen. Ikrek voltak. Az igen jóerőben lévő férfiember vörösödő fejjel küzdött 10 percen keresztül, hogy a szerencsétlen babát kiszedje a nő méhéből.

Láttál te már abortuszt? Én igen. Már a hangjától is kirázott a hideg. A nők érzékenyebbek, nem minden nő képes ám arra, hogy vkinek a méhéből kikaparjon egy egészséges gyereket.

Arról nem is beszélve, hogy egyes esetekben (mondjuk ha az anya életét veszélyezteti a terhesség, vagy méhen belül elhalt a magzat), akkor fogóval kell szétroppantani a baba fejét. Szerinted erre hány nő lenne képes?

Nehogy azt hidd, hogy olyan baromi sok nő akar szülész lenni, hogy teljesen le lehessen váltani a férfi orvosokat.

Egyrészt lelkileg, másrészt fizikailag nem bírnák.

Harmadrészt pedig a legtöbb nő szeretne családot, gyereket, amit igen csak nehéz ilyen munka mellett összehozni.

2012. jan. 12. 12:31
 32/98 anonim ***** válasza:
83%
És nem, nem érte el a szülésznő a méhszájam, viszont elég jól megkínzott. Ez olyan hihetetlen? Utána már nem is hagytam neki, hogy megvizsgáljon, csak a saját orvosomnak. Szerencsére nagyon hamar bejött.
2012. jan. 12. 12:34
 33/98 anonim ***** válasza:
9%

30

szerinted nem kell szülésznő a szüléshez????

Ő vezeti le a szülést! Az orvos csak azért van ott, hogy probléma esetén be tudjon avatkozni.

2012. jan. 12. 14:36
 34/98 anonim ***** válasza:
9%

31

"a legtöbb nő szeretne családot, gyereket, amit igen csak nehéz ilyen munka mellett összehozni."

akkor szerinted a szülésznők bábák nem akarnak családot??

férfi bábát/szülésznőt kellene szerinted képezni tömegével??

én még nem láttam egyet sem! vagy az nem érdekes, csak a nőgyógyász nőknél lehet ez érdekes?

2012. jan. 12. 14:40
 35/98 anonim ***** válasza:
3%

32

Dehogy hihetetlen, miért lenne az? Senki nem állított ilyet, csak te gondolataid szerint a ffi orvosoknak "hosszabb" az ujjuk (szerintem legfeljebb vastagabb!!).

Hár akkor ennek analógiájára inkább hosszabb ujju emberek kellenének szülésznőnek és szerinted azok a férfiak!

2012. jan. 12. 14:47
 36/98 A kérdező kommentje:
Ajjaj látom nagyon elfajult itt már a helyzet. Én a kérdésemmel inkább csak utalni szerettem volna arra, hogy valaki kitalálhatna valami helyettesítő módszert, ami ugyanilyen jó és nélkülözhetetlen, de nem jár semmilyen kellemetlenséggel.
2012. jan. 12. 14:48
 37/98 anonim ***** válasza:
12%

11:45

Miért próbálsz utasítani másokat?

"leállíthatnád magad"

Úgy érzed, hogy amit te állítasz az az igazság a többieknek kuss!!?

Azért ez így nem lenne jó...

2012. jan. 12. 14:53
 38/98 anonim ***** válasza:
14%
Egyébként kérdezővel egyetértek, szerintem is ki lehetne találni valamilyen humánusabb módszert, csak nem biztos hogy sok embernek fűződne ehhez érdeke. (nem a páciensekre gondolok persze.)
2012. jan. 12. 14:55
 39/98 anonim ***** válasza:
14%

Na látom már megint felbukkant teljes gőzzel a nőgyógyi lobbi!

"Férfi nőorvost minden nőnek!" ennek érdekében aztán pontoznak, ledorongolnak, stb.

2012. jan. 12. 14:58
 40/98 anonim ***** válasza:
9%

Igazad van, ilyenkor mindent bele, semmi sem számít!

Gyanítom hogy (nő)orvostan hallgatók figyelik ennyire ezt az oldalt...

2012. jan. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!