Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
 41/98 anonim ***** válasza:
87%

Ti iszonyatosan elvakultak vagyok.

Soha senki nem állított olyat, hogy "férfi orvost minden nőnek"

Mi azt mondtuk, lehet választani, menjél ahova akarsz.

Ti nyomjátok állandóan, ezt a "nő orvost minden nőnek" szöveget.

2012. jan. 12. 15:09
 42/98 anonim ***** válasza:
94%
Azt veszem észre,hogy itt vannak páran,akik NEM AKARJÁK megérteni,mit akarok mondani.5 perc,nem több! Ennyiért hisztizni kell?ÉRTÜNK VAN,nem győzöm ismételni!És nem azért,hogy direktbe jól megkínozzanak/alázzanak minket.Nő doki,vagy férfi.Nekem olyan mindegy,ha nem leszek beteg.Köszi,aki kiemelten velem értett egyett!
2012. jan. 12. 16:42
 43/98 anonim ***** válasza:
9%

Kedves Noémi!

Dehogyis nem értik meg amit te mondtál...

Megérti mindenki szerintem, a lényege az hogy neked abszolút mindegy hogy férfi, vagy nő elött terpesztesz, hiszen itt orvosról van szó, nem a férfit látod a lábaid között.

De próbáld meg te is megérteni, hogy nagyon sokan vannak, akiknek ez nem mindegy! Más a természete, máshogy nevelték, más környezetben nőt fel stb. Én úgy veszem észre ,hogy ők vannak többen. Természetesen megértik, hogy el kell menniük olykor orvoshoz, akár majd szülni is, de sokkal könnyebben vennék ezt az "akadályt" ha a "női" dolgok a nők között maradnának. A baj csak az szerintem, hogy sokkal jobb hatásfokkal működnének a szűrővizsgálatok is pl. ha több női doki lenne.

2012. jan. 12. 17:19
 44/98 anonim ***** válasza:
14%

43.

Nagyjából igazad van, még annyit hozzátennék, hogy valahogy úgy van ez, mint a szüzességel az ember lánya:

Van akinek számít, van akinek abszolút semmit sem jelent.

Nem akarok ítélkezni, tényleg, egyik fölött sem, de nagyon függ attól, ki honnan jött, hogy "szocializálódott".

2012. jan. 12. 17:26
 45/98 anonim ***** válasza:
4%

39. 40.

Hát ahogy nézem igazatok lehet a pontozást illetően. Eddig nem vettem észre, de valószínűleg úgy lehet hogy tényleg figyelik a "rezidensek"!

2012. jan. 12. 17:43
 46/98 anonim ***** válasza:
6%
Biztosan ki tudnának találni valamilyen más, jóval kényelmesebb módszert-eszközt is a mérnökök, csak sokba kerülne esetleg az üzemeltetése. Arra meg nincs most píz!!!
2012. jan. 12. 17:48
 47/98 anonim ***** válasza:
80%
Csak,hogy mindenki értse! Nem gondolnám,hogy "erkölcstelen",vagy akár laza erkölcsű lennék,mert nem remegek a női dokiért,és el tudok menni férfi orvoshoz.Nem neveltek kevésbé lazábban,mint mást,és nekem sem volt mindegy,kivel vesztettem el 19 évesen /ami a mai világban már csodaszámba megy lassan/a szüzességem,és nem csak egy éjszakáról szólt.És nem "terpesztek" én sem szívesen,mielőtt a sok baromi okos ezt hozza ki.De azt hiszem,a kommentek nagy többsége engem igazol!
2012. jan. 12. 18:05
 48/98 anonim ***** válasza:
86%

Noémi, hagyd rájuk.

Nem fogják fel, mert olyan szinten elvakultak, hogy az vmi eszméletlen. Minden egyes olyan kérdéshez, ahol nőgyógyászról van szó, lenyomják ezt a szöveget.

Nem képesek felfogni, hogy senki nem mondott olyat, hogy mindenkinek férfihez kellene járnia.

Mi egyszerűen csak azt mondtuk, hogy ha vkit zavar, hogy férfi előtt kell vetkőzni, akkor mehet nőhöz is, mert van jópár nő nemű orvos is.

De attól még, hogy nekik nem felel meg a férfi orvos (amit ismétlem még egyszer, meg tudok érteni), attól még nem kell azt hinni, hogy minden férfi orvos egy perverz, aki csak nők pináját akarja nézegetni egész nap.

Nem értem ezen mi olyan baromira felfoghatatlan számukra, de kezd egy kicsit elfajulni ez a dolog.

Ez a szöveg, hogy itt direkt rezidensek pontozzák le őket...ennél szánalmasabb összeesküvés elméletet még életemben nem hallottam.

2012. jan. 12. 18:11
 49/98 anonim ***** válasza:
88%
Hát igazad van.Én setudom,mért írom le már vagy ötödször a véleményem,aki nem akarja,úgysem érti meg.De ekkora feneket tényleg nem kéne keríteni a dolognak,mert aki kicsit is értelmes,és felelősségteljes,az el fog járni szűrésre,ha férfi csinálja,ha nő.
2012. jan. 12. 18:14
 50/98 anonim ***** válasza:
90%

Elég szánalmas, amit itt leművelnek egyesek. Komoly lelki frusztráció lehet amögött, ha valaki az egészségét és nemiségét ennyire nevetséges módon kezeli. A sebészek között is felülreprezentáltak a férfiak, de mondjuk ha anyád szívműtétje kerülne sorra, akkor persze egy férfi is megnézheti a mellét. Tehát egyfelől ez nagyon alja a "rezidensek figyelnek", meg "a női orvosokkal jobb a rákszűrés" elmélettel együtt.

Másfelől viszont az orvosi beavatkozás, diagnosztikus és terápiás egyaránt, NEM wellnesskVrvázás thai masszázzsal.

Ezeket azért végezzük el, mert egy nagyobb rosszat akarunk vele elkerülni. Ezt kellene megérteni és nem rinyálni. Különben meg nem tudom, milyen úri muriból szalajtották ezeket az idiótákat, mert nemsokára kb. semmilyen orvos nem lesz Magyarországon, nemhogy majd az orvos nemét is a kedves beteg dönthesse el, nevetséges.

2012. jan. 13. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!