Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen agyament embernek...

Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi ultrahangot találjon/fejlesszen ki?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
2012. jan. 11. 14:02
 11/98 anonim ***** válasza:
90%
Nem perverz és nem is agyament. Ez is csak egy diagnosztikai módszer, hogy jobban meglehessen állapítani az esetleges bajt.
2012. jan. 11. 14:44
 12/98 anonim ***** válasza:
52%

14:18

Hát szerintem éppen elég lett volna azt a hatalmas cisztát látni! Mi a fenének kellet még várni vele, ahelyett, hogy kivették volna rögtön!

2012. jan. 11. 15:29
 13/98 anonim ***** válasza:
95%

Szia,

háát nem tudom,de ennyi erővel minden orvosi műszer,gép "agyament",mert a legtöbb kellemetlenséget okoz,de legtöbbször életeket ment,kulcs egy egészséges élethez.

Mellesleg én még sose éreztem,hogy kellemetlen lenne vagy fája a hüvelyi UH.Nagyon jó orvosom van:)

2012. jan. 11. 15:30
 14/98 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem volt agyament meg perverz az illető. Nekem is volt már ilyen vizsgálatban részem, még szüzen is, de akkor sem fájt, inkább a helyzet volt fura. De inkább 20 hüvelyi uh, mint egy gyomortükrözés.
2012. jan. 11. 15:32
 15/98 anonim ***** válasza:
92%

Ha a legegyszerűbb fizikai ismeretekkel bírnál, akkor tudnád, hogy minél magasabb az alkalmazott UH-frekvencia, annál jobb a felbontás. A bökkenő ott van, hogy minél magasabb frekvenciájú a hang, annál kevésbé tud mélyre hatolni.

Magyarul: hasi UH -> rossz kép; hüvelyi UH -> jobb kép

Mennyivel jobb lenne, ha mindenkit felvágnának, ha a hasi UH-val nem lehetne tisztázni az elváltozás természetét...

2012. jan. 11. 16:27
 16/98 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon orvos-függő az okozott kellemetlenség mértéke. Esetemben több orvos is csinált már hüvelyi uh-ot, a mostani dokimnál meg sem érzem, de volt olyan, akinél kifejezetten rossz volt.
2012. jan. 11. 20:15
 17/98 anonim ***** válasza:
87%
Miért kelhisztizni egy nőgyógyászati vizsgálat miatt? Ez értünk,nőkért van.Azért,hogy ne legyenek cisztáink,hogy ne legyünk rákosak,vagy ha azok leszünk,ne adja az ég ,vagy kialakul a ciszta akkor tudjanak tenni a gyógyulásunkért.Szerintem minden nőgyógyászati vizsgálat kibírható,és az orvos sem azért csinálja,mert ez akkora buli neki,és élvezkedik,hanem miattunk,értünk.Ha annyir rossz,akkor meg fogakat összeszorítani,vizsgálóágy szélét megmarkolni,és azt a pár percet ki lehet bírni.Kérdező,amúgy lehet a dokid durva kicsit,vagy te nem tudsz ellazulni,szóval ha ennyire rossz volt,akkor válts dokit.
2012. jan. 12. 03:53
 18/98 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem sokkal "agyamentebb" az, hogy orvostan hallgatóként valaki férfi létére a női puncik és mellek tapizását, vizsgálgatását választja, annyi más lehetőség helyett. Nem törődve a legkevésbbé sem a nők többségének okozandó nagyfokú "kellemetlenséggel, szeméremmelleni támadással, stb". - Az legyen a nők baja, úgy kell nekik, igaz?-

Ez az alapvető oka a szűréseken való részvétel igen alacsony mértékének is. A nőgyógyászatnak kifejezetten "női" szakágnak kellene lenni, de persze ez ellen hatalmas felhorkanás támad azonnal, ha valaki felveti, hiszen iszonyatos PÉNZ van benne!

A nők meg ne "hisztizzenek" és ne legyenek túl "érzékenyek"!! (csak fizessenek és terpesszenek!)

2012. jan. 12. 08:33
 19/98 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez nekem szólt kedves utolsó,ha az orvostanhalgatók úgy gondolkoznának,mint te,akkor nem lennének nőgyógyászok,és a nők hullanának mint a legyek a méhnyakrákban,mivel ez a nőknél a második leggyakoribb rákfajta.Azt mondom,ha szexelni van esze egy nőnek,akkor azt az 5 percet ki lehet bírni.
2012. jan. 12. 09:04
 20/98 anonim ***** válasza:
88%
Hála az égnek, mindenkinek megvan a lehetősége olyan nemű dokit választani, amilyet akar, már ha ez fontos. Magyarországon szabad orvosválasztás van, oda mész, ahova tetszik. Én pl sok évnyi tapasztalat és sok elfogyasztott doki után inkább férfihoz, ha már lehet választani. Nem értem, hogy miért kell a szűréseken való alacsony részvételi arányt erre fogni, hiszen vannak női dokik, és akiknek fontos a szűrés, azok megtalálják a megoldást. Arra hivatkozni, hogy nem akar az illető ffihoz menni, elég rossz indok. Mert kereshet, és egyre inkább találni is fog nőt. Manapság már vidéken is. Szóval nem lehet, hogy ez csak egy újabb kifogás? Akkor arról már nem is beszélve, hogy egy csomó másik szakterület van, ahol ez ugyanúgy fontos lehet(ne), érdekes módon mégsincs ilyen hőbörgés. (Pl.: proktológus, akihez aranyérrel előbb-utóbb a nők kétharmada legalább eljut, urológus, akinél szintén sok nő megfordul, de lehetne még sorolni.)
2012. jan. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!