Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség hanyadik hetéig...

Terhesség hanyadik hetéig csinálnak hüvelyi ultrahangot a menszesztől számítva?

Figyelt kérdés
Áprilisban szakadt meg a 23 hetes terhességem, de már nem emlékszem mikortól csinálták a hasi ultrahangot. Problémás volt a terhességem és volt hogy egy héten 2x is vizsgáltak. Sajnos nem jegyeztem fel, hogy honnantól csinálták a hasi ultrahangot. Azért is érdekel, mert nem tudom mikor lenne érdemes elmenni 4D-re, hogy végre láthassam és megnyugodjak, hogy biztos rendben van ez a baba. Válaszokat köszönöm.
2011. dec. 31. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
most voltam 20hetesen már hasi ultrahangot csináltak
2011. dec. 31. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Amikor tavaly mentem a dokihoz,hogy baba van, megkérdezte az utolsó menzesz időpontját akkor voltam 6 hetes, és rögtön hasi ultrahangot csinált.!!!Utána pedig végig!!!

Én csak hírből ismerem a hüvelyi ultrahangot!!

2011. dec. 31. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam a 12 hetes UH volt az utolsó hüvelyi UH!
2011. dec. 31. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem nov.11;nov.25; dec.16-án mindegyiken hüvelyi volt.Most jan.3-án megyünk Pestre az Istenhegyi Géndiagnosztika Központba. Szerintetek ott is hüvelyi ultrahang lesz. Menszesztől ez a 14 hét, fogantatástól a 12 hétnek számít.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2011. dec. 31. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Amikor először voltam, nekem az volt hüvelyi. Akkor voltam 6+4 az UH alapján (mensi szerint 7+4), már volt szívhang is, szóval megállapították a terhességet. Legközelebb amikor mentem 12 hetesen, az már hasi volt. Annyi, hogy előtte vizet iszogattam, és nem mentem el pisilni, így feljebb volt a méhem és jobban látta a doki. Itt a gyakorin olvastam, hogy ezt javasolják.

29h kismama

2011. dec. 31. 17:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem, hogy mostmár hasi lesz, mert már elegem van a sok vizsgálatból és az kevésbé kellemetlen mint a hüvelyi.
2011. dec. 31. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
12 hétig hüvelyi utána hasi uH van!
2011. dec. 31. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt hüvelyi, a férjem orvos, és nem engedte, sőt az én magánnőgyógyászom is azt mondta, hogy soha nem csinál magánrendelésén, mert felesleges, hacsak nincs valakinek jelentős túlsúlya.. Nekem 4+5 hetesen már látszott a hasin is felritkulás, 5+5 hetesen meg pulzálás is. Egyszer sem volt.
2011. dec. 31. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: hozzáteszem, most vagyok 20 hetes, és múltkor volt szerencsém látni, hogy a klinikán még mindig csinálnak 15-16 heteseknek is hüvelyit... gőzöm nincs minek...
2011. dec. 31. 23:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt egyetlen hüvelyi sem. 6+4-kor már hasin is jól látszott a pici szívműködése.
2012. jan. 1. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!