Terhesség hanyadik hetéig csinálnak hüvelyi ultrahangot a menszesztől számítva?
Amikor tavaly mentem a dokihoz,hogy baba van, megkérdezte az utolsó menzesz időpontját akkor voltam 6 hetes, és rögtön hasi ultrahangot csinált.!!!Utána pedig végig!!!
Én csak hírből ismerem a hüvelyi ultrahangot!!
Nekem nov.11;nov.25; dec.16-án mindegyiken hüvelyi volt.Most jan.3-án megyünk Pestre az Istenhegyi Géndiagnosztika Központba. Szerintetek ott is hüvelyi ultrahang lesz. Menszesztől ez a 14 hét, fogantatástól a 12 hétnek számít.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Amikor először voltam, nekem az volt hüvelyi. Akkor voltam 6+4 az UH alapján (mensi szerint 7+4), már volt szívhang is, szóval megállapították a terhességet. Legközelebb amikor mentem 12 hetesen, az már hasi volt. Annyi, hogy előtte vizet iszogattam, és nem mentem el pisilni, így feljebb volt a méhem és jobban látta a doki. Itt a gyakorin olvastam, hogy ezt javasolják.
29h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!