Milyen agyament embernek jutott eszébe, hogy hüvelyi
ultrahangot találjon/fejlesszen ki?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hogy kezdett el ezen gondolkodni? Milyen perverz kockaagy lehet az ilyen? Biztos pasi volt az illető és kívánom a hátsójába ezt a műszert. (Bocsi csak most jövök a vizsgálatról, ami irtó kellemetlen)
Az itt a baj,hogy egyszerűbb reklamálni,mint elmenni szűrésekre.És a tüdőszűrés? Az nem megalázó,kedves hölgytársaim? Ott is nagy része az orvosoknak férfi és mégis le kell előttük vetkőzni.Vagy a mammográfiai vizsgálat,ami sokak szerint sokkal fájdalmasabb,mint egy sima rákszűrés.Engem P3-as eredmény miatt műtöttek.Ott volt a dokim,2 ápoló,a főnővér,altatóorvos.Túléltem,és nem volt megalázó,mert az én érdekemben történt.És a szülést azok hogyan élik meg,így gondolkodnak? Vagy ők nem szülnek? És tényleg annyi női nőgyógyász van már.Nekem mondjuk sokan azt mesélték,hogy a női nőgyógyászok,sokkal durvábbak,mint a férfi dokik.De biztos nem azért,mert a férfi dokik élvezetből csinálják :)!
2012. jan. 12. 09:56
22/98 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek P. Noémi88 nevű Kedves Válaszolóval!!!
2012. jan. 12. 11:00
23/98 anonim válasza:
9:24
"úgy gondolkoznának,mint te,akkor nem lennének nőgyógyászok,és a nők hullanának mint a legyek "
Ezt nem értem!! Azt akarod mondani, ha női nőgyógyászok lennének, akkor a nők meghalnának??????...........
2012. jan. 12. 11:29
24/98 anonim válasza:
9:38
Sajnos te tévedsz!
Budapesten és nagyobb városokban találsz női dokit ha keresel, de vidéken bizony ez nem így van!!
És nagyon sok nővel találkoztam már akik bizony nem mennek el szűrésre, mert a szégyenérzetük erősebb a félsznél...
Lehet "homokba dugni a fejünket" és úgy tenni, mintha ez hülyeség volna, de nem így van...
2012. jan. 12. 11:45
25/98 anonim válasza:
Basszus 77%-os, tényleg leállíthatnád magad, mert ez már több, mint szánalmas.
Ezerszer el lett mondva, hogy, SZABAD ORVOSVÁLASZTÁS van, ha nem tetszik a férfi doki, akkor menjél NŐHÖZ.
Senki nem tiltja meg.
Ha van nő is meg férfi is, és lehet válogatni, akkor mi a büdös francért zavar annyira, hogy van férfi is?
A másik válaszadó meg arra célzott, hogy ha nem mennének a férfiak nődokinak, akkor nem lenne elég nőgyógyász!!!!!
2012. jan. 12. 11:45
26/98 anonim válasza:
P.Noéminek
Én még csak női dokival találkoztam tüdőszűrésen és mammográfián is..(mint ahogy pl. bába, vagy szülész"nő" férfiről sem hallottam még)..
Az hogy a női nőgyógyászok durvábbak, mint ffi társaik, ezt nem lehet komolyan venni.. azért az általános nézet "női berkekben" mégiscsak az, hogy a férfiak sokkal durvábbak az életben, mint a nők. Akkor te tényleg hihetőnek tartod, hogy ez így igaz minden területen, kivéve a nőgyógyászatot????
2012. jan. 12. 11:52
27/98 anonim válasza:
Saját tapasztalatom is az, hogy a ffi dokik óvatosabbak. És - nem hülyeség - általában hosszabb az ujjuk is, ami kifejezetten előnyös. Pl amikor szültem, a méhszájam nagyon fent volt. Mikor az ügyeletes orvos vizsgált - nő - az elég kellemetlen volt, fájt, és nem is tudott normálisan megvizsgálni. A szülésznő meg egyáltalán nem érte el a méhszájam. A saját - ffi - orvosom meg simán megvizsgált anélkül, hogy kellemetlenséget okozott volna. De ez csak egy példa a sok közül, hogy én személy szerint miért kötöttem ki egy ffi orvosnál. Tudnék még mesélni, de nem teszem, mert nem célom lejáratni azokat a női dokikat, akiknél megfordultam. Viszont azzal nem értek egyet, hogy ez vidéken probléma. Akinek ANNYIRA fontos, az fogja magát, rászán egy fél napot, és elmegy a legközelebbi városi kórházba, ahol talál nőt. Tehát tartom: ez egy olcsó kifogás egyeseknek arra, hogy miért is nem foglalkoznak az egészségükkel, és miért nem járnak szűrésre.
2012. jan. 12. 12:09
28/98 anonim válasza:
27.
"A szülésznő meg egyáltalán nem érte el a méhszájam."
Akkor miért van az, hogy még csak nem is hallottam "szülészférfiról", pedig, ezek szerint kifejezetten előnyös lenne?
2012. jan. 12. 12:18
29/98 anonim válasza:
25.
Miért nem lenne elég női nőgyógyász? Én úgy hallottam, hogy a férfiak nem engedik maguk közé a női dokikat az igen jó pénz miatt, amit ott lehet keresni!
2012. jan. 12. 12:21
30/98 anonim válasza:
Miért kellene "szülészférfi", mikor szerencsére ott az orvos ilyen esetre? Nem értem. De ez már kötekedés, nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!