Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a helyes lépés ha fel...

Mi a helyes lépés ha fel akarom adni az alkoholizmusomat?

Figyelt kérdés
okt. 26. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:

28 nem végül is tegnap ittam tegnap előtt nem ittam.

Bár nem biztos hogy ez hívásnak nevezhető.

Arról van szó a vodkába banán darabokat rakok sokat színültig majd lezárva tartom a hűtőben és ezt a banánt eszem ki belőle alkalmanként majd újra feltöltöm banánnal.

Tehát lényegében vodkás banánt eszek.

Miután ilyenkor kicsit darabolódik a banán, egy idő után egy tojáslikőrnél sűrűbb méznél hígabb sör és bor a környéki alkoholt tartalmú gyümölcslikőrszerű pontosabban banánikőrszerű sűrítménymarad. Olyankor már azt iszogatom.

Tegnap például néhány evőkanál ilyen banánt ettem nem is nagyon éreztem mert valószínűleg kevés alkohol ment bele bár a kanálban a banán darabok mellett még eléggé vodka ízű átlátszó folyadék volt.

okt. 30. 11:29
 32/87 A kérdező kommentje:
Hívásnak=ivásnak
okt. 30. 11:30
 33/87 A kérdező kommentje:
Korábban viszont volt rá példa hogy elég sok ilyen banánt ettem és berúgtam tőle.
okt. 30. 11:31
 34/87 A kérdező kommentje:
Ráadásul annak is igaza lesz aki azt írta hogy venni fogok mert már tervezem hogy veszek fehér bort sültekhez.
okt. 30. 11:31
 35/87 anonim ***** válasza:
38%

"már tervezem hogy veszek fehér bort sültekhez."

Finom is egy pohár jó bor egy jó sült előtt.

okt. 30. 13:47
 36/87 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél főzéshez se
okt. 30. 15:22
 37/87 A kérdező kommentje:
Nem utána kell?
okt. 30. 17:19
 38/87 anonim ***** válasza:
100%
Idd meg a söröket meg a felbontott vodkát, emlékbe ne tegyél el semmit, azt a 2l vodkát add neki valakinek. És többet ne vegyél alkoholt, se sültekhez, se banánhoz, se semmihez.
okt. 31. 17:06
 39/87 A kérdező kommentje:
Nem olyan jó már a banános. Barna. Gusztustalan. Inkább letolom a torkodon.
okt. 31. 17:10
 40/87 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémen??😅
okt. 31. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!