Mi a helyes lépés ha fel akarom adni az alkoholizmusomat?
Figyelt kérdés
okt. 26. 20:05
91/122 A kérdező kommentje:
Mondjuk tegnap azért nem íttam mert éjszakai munkám volt.
nov. 15. 14:30
92/122 anonim válasza:
Ha tényleg föl akarnád adni az alkoholizmusodat, akkor azért sem vennél, hogy "csak" sültekhez használd.
Vagy magadat vered át ezzel a csak sültekhez hozzáállással, vagy minket próbálsz, de egyik sem működik.
Teljesen mindegy, hogy milyen módon viszed a testedbe a tested számára méregnek számító alkoholt, ugyanis ha tényleg le akarnál szokni, akkor semmilyen ok miatt sem vennél.
Az alkohol minden formában roncsolja a májad, akár tisztán iszod, akár "csak" főzöd, ergo ha tényleg le akarnál szokni róla, akkor főzéshez sem vennél.
93/122 A kérdező kommentje:
Nem főzéshez, sültekhez.
nov. 16. 08:35
94/122 anonim válasza:
Ugyanaz a lényeg. Nem akarsz te leszokni
95/122 anonim válasza:
Pontosan így, ahogy a 94. is írta, én is újra: ha tényleg le akarnál szokni, akkor egyáltalán nem vennél semmilyen céllal semmiféle alkoholt. Ez szerintem nem bonyolult. Egyszerűen csak ne vegyél és ne fogyassz máshol sem, helyette használd a kösz, nem szókapcsolatot! Így van esélyed egyedül is leszokni.
96/122 A kérdező kommentje:
Csak a szokást akarom megszüntetni nem pedig teljesen feladni az alkoholfogyasztást
nov. 16. 09:17
97/122 A kérdező kommentje:
Pontosabban magát az alkoholizmust, tessék rendesen elolvasni a kérdést.
nov. 16. 09:17
98/122 A kérdező kommentje:
Iszok
nov. 16. 23:49
99/122 anonim válasza:
1. Iszom - ikes ige.
2. Éljen az őszinteséged!
3. A függőséged győz.
100/122 A kérdező kommentje:
Tegnap óta nem ittam
nov. 17. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!