Mi a helyes lépés ha fel akarom adni az alkoholizmusomat?
Figyelt kérdés
okt. 26. 20:05
141/154 anonim válasza:
Akkor ne csokival akarj hízni, hanem egészséges, rostos ételekkel és erősítéssel, gyúrj, hogy izomtól nőljön a súlyod, zöldség, gyümölcs, rostok, legyél testépítő, attól is nőne a súlyod!
142/154 A kérdező kommentje:
Nem akarok hízni csak nem baj ha megtörténik.
nov. 30. 12:33
143/154 A kérdező kommentje:
Most amúgy elfogyott a csoki kinaitól vettem valami olvadt vacapott de az is elfogyott viszont nála is kapható asszú és olcsóbb csak éppen melóban voltam es nem akartam cipelni ezért nem vettem meg
nov. 30. 12:34
144/154 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz: az a helyes ha nem minket hülyítesz, hanem valóban fel akarod adni.
145/154 A kérdező kommentje:
Ittam néhány nappal ezelőtt, bocsánat elfelejtettem megírni.
dec. 10. 20:07
146/154 Manó11 válasza:
ha iszol,csak egy-két nap nem aztán megint úgy nem fogod tudni letenni végleg soha
147/154 A kérdező kommentje:
Na de nem végleg akarom letenni csak alkoholista nem akarok lenni
dec. 11. 09:10
148/154 anonim válasza:
Ha nem teszed le alkoholista maradsz
149/154 Phoney válasza:
De, te alkoholista akarsz maradni, csak jóval kisebb fogyasztással. Majd akkor nem akarsz alkoholista lenni, ha lemondasz arról a fajta örömről, amit csakis alkoholistaként kaphatsz meg az alkoholtól. Addig mindig hiányozni fog, és nem is fogod tudni megállni, hogy sokkal gyakrabban/többet igyál, mint tervezted.
150/154 A kérdező kommentje:
Sose iszom többet mint terveztem. Most meg iszok egy pohár bort evés után és akkor szerinted összedől ettől a világ?
dec. 11. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!