Mi a helyes lépés ha fel akarom adni az alkoholizmusomat?
Figyelt kérdés
okt. 26. 20:05
21/122 anonim válasza:
Függő vagy. Ha van lehetőséged megszerezni a függőséged tárgyát élni is fogsz vele. Az első gyenge pillanatban megiszod az "emlékbe" eltett piát
22/122 anonim válasza:
Egyik sem, mert ha hirtelen abbahagyod, a mentő fog elvinni elvonási tünetekkel. Próbáld fokozatosan csökkenteni, főleg a vodkát, aztán ha az már nulla, akkor a sört is.
23/122 Phoney válasza:
"Próbáld fokozatosan csökkenteni" -- ez a "jótanács" garantálja, hogy valaki soha a büdös életben ne hagyja abba. Kb. 10-ből 2 alkoholistát veszélyeztetnek fizikai megvonásos tünetek, de ők általában maguktól is nagyon jól tudják, hogy nem szabad megvárni, amíg leesik a véralkohol.
Ha egy alkoholistának olyan önkontrollja lenne, hogy képes lenne 1-2 héten át minden nap úgy inni, hogy mindig kevesebbet, mint amennyi jólesne, akkor eleve nem volna alkoholfüggő...
Akinek már fizikai függősége van (ti. mert heti 168 órában ittas), annak be kell feküdni az 1-2 hetes kórházi elvonóra, ott leszedik róla.
24/122 A kérdező kommentje:
Tegnap este kevesebbet ittam mint eddig bármikor. A sört nem, vodkából valamennyit.
okt. 28. 04:22
26/122 A kérdező kommentje:
Tegnap elaludtam délután és csak éjszaka ébredtem föl. Így viszont nem ittam mert reggel vezetek és nem józanodadtam volna ki már addigra.
okt. 29. 22:38
27/122 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen az érdeklődést.
okt. 29. 22:39
28/122 anonim válasza:
Akkor vasárnap este ittál utoljára?
29/122 anonim válasza:
Hallottam egyszer egy érdekes mondatot. A piás legnagyobb félelme nem az, hogy belehal az ivásba. Hanem, hogy kifogy a piából mielőtt meghalna.
30/122 A kérdező kommentje:
Én a pénzzel is így vagyok
okt. 30. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!