Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A barátommal összeköltöznénk,...

A barátommal összeköltöznénk, hogy mondjam meg a tesómnak, hogy költözzön el?

Figyelt kérdés

Féltestvérek vagyunk, én kicsit nagyobb előnnyel tudtam indulni az életben az apám által. A lakást is ő vette nekem, az enyém. Viszont nem éreztem fairnek, hogy én itt lakok egyedül egy 2 hálószobás lakásban, közben a tesóm meg koliba költözne a halál f.szán. 1,5 éve költözött be. Nekem nyáron lett egy párkapcsolatom, és időszerűnek tartjuk, hogy ne az legyen, hogy hol nálam, hol a páromnál alszunk, hanem legyen egy közös otthonunk. Ő költözne hozzám.

Már április óta szó van róla, többször megjegyeztem a testvérem előtt is, hátha megkérdezi, hogy a továbbiakban mi hogyan képzeljük ezt el, de semmi... A barátom szerint úgy van vele, hogy úgyis két hálószoba van, elférünk hárman. És hogy ezt a beszélgetést nekem kell majd kezdeményezni... Viszont én ebben annyira béna vagyok, mindig kerülöm a kínos szituációkat, beszélgetéseket. Nem akarom megbántani, nem is mondanám azt, hogy akkor hétvégén pakoljon és hétfőtől nem lakhat itt, mert július-augusztus környékén kéne csak elköltöznie.

Egyetemisták vagyunk, de nem tudom, hogy most a covid miatt szeptembertől mehet a kollégiumba?

2021. máj. 15. 13:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/305 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen a lakással, mert akkor nem kerdezgetne :) ez van, ha egy dedósnak lakást vesznek. Furcsa, nekem nem volt ilyen problémám, mikor lakást kaptam
2021. máj. 15. 15:59
 112/305 anonim ***** válasza:
32%

Hm...

A kérdező ajanlotta fel a testvérének, hogy lakjon nála. A kérdező az, aki soha nem szolt, hogy szálljon bele a költségekbe. Miért kell a testvért szidni? Simán hihette ám azt, hogy az anyja fizeti az ő részét....

2021. máj. 15. 16:00
 113/305 anonim ***** válasza:
89%

Nem értek itt egyeseket..

Segített a tesónak azzal hogy nala lakhat. Sokszor rendelt neki is kajat stb. Viszonzas sose volt, max pofatlanul oda lettek csődítve baratnők..

Szerintem eddig is rendes volt. Most sem akar kibacni a tesóval, csak élne a pátrjával. Az meg nem mindegy egyeseknek hogy mióta vannak együtt, meg meddig lesznek? Nem tartozik a kerdeshez.

2021. máj. 15. 16:03
 114/305 anonim ***** válasza:
23%
Hát kérdező úgy könnyű felnőttet játszani hogy apuci tart el. De te nem vagy felnőtt csak nagykorú. Arra meg nem lennék büszke én se hogy valami gagyi büfészakra jársz és apád tarthat még el 20-30 évig.
2021. máj. 15. 16:05
 115/305 A kérdező kommentje:
Egy szót nem írtam a szakomról azon kívül, hogy jobban tanulok előre kinyomtatott jegyzetből, beosztva. De annnnyira jó, hogy a gyk felhasználók mindent is tudnak. Azt is, hogy mennyit használjuk a lakást, hogy meddig leszünk együtt, mindent. Fergeteges. :)
2021. máj. 15. 16:06
 116/305 anonim ***** válasza:
94%

117, akkor lakassa ingyen meg a feltesojat is ott? Mi az összefugges? Az nem apuci altal eltartas hogy a masik gyereknek a kerdezo apja biztositja a lakhatast? A masik nagyon onallo tenyleg..

Miert lenne kotelezo a pasija helyett vele élni?

2021. máj. 15. 16:08
 117/305 A kérdező kommentje:
Szerintem itt sokan már elkanyarodtak kicsit a témától és olyanok miatt kérnek számon/próbálnak beszólni, amire semmi rálátásuk nincsen. :)
2021. máj. 15. 16:10
 118/305 anonim ***** válasza:
12%

Igazán nem olyannak tűnsz, aki nem mer a tesójának szólni, hogy kezd útban lenni.

Ez csak egy mese.

2021. máj. 15. 16:11
 119/305 anonim ***** válasza:
94%
120, en is eleg nehez szakra jarok, de a tanarok sokszor kb vontatottan felolvassak ami a diasoron van es ennyi. Semmit nem lehet abbol megerteni. Akkor mar jobb otthon cikket vagy anyagot keresni..
2021. máj. 15. 16:11
 120/305 anonim ***** válasza:
9%
123as milyen az a szak aminek a gyakorlati részét meg lehet otthon tanulni? Ha meg valami humán szak akkor nem nehéz...
2021. máj. 15. 16:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!