Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A barátommal összeköltöznénk,...

A barátommal összeköltöznénk, hogy mondjam meg a tesómnak, hogy költözzön el?

Figyelt kérdés

Féltestvérek vagyunk, én kicsit nagyobb előnnyel tudtam indulni az életben az apám által. A lakást is ő vette nekem, az enyém. Viszont nem éreztem fairnek, hogy én itt lakok egyedül egy 2 hálószobás lakásban, közben a tesóm meg koliba költözne a halál f.szán. 1,5 éve költözött be. Nekem nyáron lett egy párkapcsolatom, és időszerűnek tartjuk, hogy ne az legyen, hogy hol nálam, hol a páromnál alszunk, hanem legyen egy közös otthonunk. Ő költözne hozzám.

Már április óta szó van róla, többször megjegyeztem a testvérem előtt is, hátha megkérdezi, hogy a továbbiakban mi hogyan képzeljük ezt el, de semmi... A barátom szerint úgy van vele, hogy úgyis két hálószoba van, elférünk hárman. És hogy ezt a beszélgetést nekem kell majd kezdeményezni... Viszont én ebben annyira béna vagyok, mindig kerülöm a kínos szituációkat, beszélgetéseket. Nem akarom megbántani, nem is mondanám azt, hogy akkor hétvégén pakoljon és hétfőtől nem lakhat itt, mert július-augusztus környékén kéne csak elköltöznie.

Egyetemisták vagyunk, de nem tudom, hogy most a covid miatt szeptembertől mehet a kollégiumba?

2021. máj. 15. 13:37
 301/305 anonim ***** válasza:
32%
Persze hogy az
2021. máj. 30. 21:12
 302/305 anonim ***** válasza:
17%
Én nem raknám ki a testvéremet. Először is igen fiatal még a kapcsolatod ahhoz úgy, hogy egy évesek sem vagytok, hogy választanod kelljen a testvéred és a párod között. Valójában nem ismered még annyira a párodat, ki tudja mit hoz a jövő, bajban mennyire számíthatsz rá stb. Nem lehet, hogy csak ingyen lakhatásra hajt, mert az is simán lehet, közben meg várja miss tökéletest. Saját tapasztalatból mondom, hogy egy biztonságosnak vélt kapcsolatban is kiderülhet, hogy egy retekkel vagy. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti szemét a párod, de csak miatta ne küld el a testvéredet. Van két szoba, kibírjátok szerintem, ha marad, amennyiben nem mászik bele a kapcsolatotokba.
2021. jún. 8. 15:14
 303/305 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, mondjuk a kérdés már közel egy hónapos, és rég megoldódott a “probléma”...
2021. jún. 8. 15:26
 304/305 anonim ***** válasza:
42%
Életed szerelme, hosszútávra tervez...aha. Azért erre ne alapozz. Az én exem is nagyon "szeretet", már eljegyzésről beszélt, már azt is tudta milyen esküvőnk lesz, aztán egyszer csak megveszett teljesen. Pedig 32 éves volt. Záróvizsgám előtt találta ki hirtelen, hogy mégsem vagyok jó, mert megveszett teljesen a gondolattól, hogy diplomám lesz és több fizum, miközben ő az érettségit sem volt képes letenni. A lakótársam is hasonlóan járt, a párja már azt is tudta, hogy 5 éven belül babát szeretne tőle, aztán szépen megcsalta...Az a pasi aki ilyeneket ígérget, ráadásul a kapcsolat elején (1 év alatt) ott a szavak mögött semmi szándék valójában, sőt az ilyenek szoktak aztán a legnagyobb moslékok lenni stb.
2021. jún. 8. 15:33
 305/305 anonim ***** válasza:
17%

303

Ok, annyira nem régi a kérdés, nekem most dobta fel, gondoltam válaszolok rá, tény, hogy nem olvastam el, mind a 300 választ. A lepontozást azért nem ért. Vagy mi van? Fájt a válaszom, mert te is a párodon élősködő, őt kihasználó retek vagy?

2021. jún. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!