Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem gratulált? Hogy...

Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?

Figyelt kérdés

Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.

Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.

Egyik se gratulált.

Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)

Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.

Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.

Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)

Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.

2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim válasza:
100%

Na végigolvastam a kérdést, meg a komment szekciót is.

Szóval:

1. Azért nem gratulált, mert nem vagytok jó viszonyban, és valószínűleg amúgy is irigykedik. Mivel a te sorsod jobban alakul, mint az övé talán még személyes sértésnek is éli meg a sikereidet, amiért te megdolgozol, ő meg azt hiszi az öledbe pottyant. Szóval nem, valószínűleg nem is fog gratulálni, engedd el, ne számíts rá.

2. Nem leszek népszerű a véleményem miatt, de én a helyedben amúgy megszakítanék vele minden kapcsolatot, vagy legalábbis minimálisra csökkenteném. Nem, nem azért mert nem gratulált, hanem azok miatt amiket úgy összességében leírtál. Gyakorlatilag első kézből néztem végig egy ilyen helyzetet. Konkrétan anyám és a testvérének az ügyét. Velem küldetett nekik ételt, unokatesóm hó végén mindig nálunk volt, mert nem volt pénz kajára, drága volt a fűtés és még sorolhatnám. Segített nekik amiben tudott. Ja és előre szólok, hogy ha véletlenül, egyszer egy kicsit rosszabb helyzetbe kerülsz majd és támogatásra számítasz, ne számíts rá, sőt, még egyet beléd is fog rúgni, hogy biztos jó legyen. És jó a meglátásod, ha te nem kellesz neki, akkor a pénzed se kelljen. A gyerekek miatt meg feleslegesen csinálod, egyrészt nem a tieid, nem neked kell felnevelned őket, nem tartozol nekik semmivel, plusz ha eljegyeztek gondolom családot is tervezel, inkább arra lenne érdemes félretenni a pénzt amit oda tolsz. A másik pedig, hogy bármennyit teszel a gyerekekért, le se fognak tojni, még egy üzenet erejéig sem. És ezt sem rossz indulatból mondom. Tehát összegezve, ne foglalkozz vele, állj a sarkadra, és legyél egy kicsit önző, legyél határozott, ne hagyd hogy lehúzzon, mert csak arra kellesz neki.

2020. dec. 2. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!