Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?
Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.
Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.
Egyik se gratulált.
Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)
Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.
Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.
Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)
Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.
1. Te inkább akkor se szaporodj ha lesz mire.
2. Remélem ez a poszt eljut a családodohoz és felismernek
Hasonló jókat ;)
Ja legyek én a g*ci, mert nem fogtátok fel a lényeget? :D
Ha nem tudnátok olvasni az elején NORMÁLISAN próbáltam elmagyarázni mi a gondom :D de hát felvettétek a gyakori népe stílust én csak ugyanabban a styleban válaszoltam aztán meg az nem tetszik :D van ez így.
Kb egy szót kiragadtatok az egészből azt h facebook 🤣🤣🤣 ezen lovagoltok, holott oly hihetetlen h nem mindenki telefonálgat, aztán akkor mi van? Egyéni dolog de ti csak ezen lovagoltok :D
Mást meg észre se vesztek... Ez itt a baj, ja és jót aludtam ennek ellenére ;)
Persze hogy kiragadtuk, mert az a lényeg. Annyira tartod őt, mint a -legjelentéktelenebb- fb ismerősöket, a legtávolabbi alig ismert ismerősöket.
Ha azt írtad volna, hogy felhívtad, ő meg azt válaszolta hogy "aham, képzeld a fiam 20 ezres távirányítós kocsit kér karácsonyra" na akkor egyet értenénk, hogy szemétláda.
De egy személytelen poszt? Azt is leírták már hogy ugyanúgy viszonyulj hozzá. Azt is mondták legyél jobb testvér (nem pénzügyi, hanem keresés, telefon, érdeklődés szinten) az se tetszett.
Írj inkább naplót. Neked egy válasz se megfelelő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!