Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem gratulált? Hogy...

Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?

Figyelt kérdés

Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.

Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.

Egyik se gratulált.

Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)

Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.

Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.

Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)

Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.

2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
44%
mert iligy:D
2020. dec. 1. 03:21
 62/71 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, hogy baromira fáj, de a nővéredtől nem fogod megkapni soha azt a szeretetet, és elismerést, amire vágysz. Sajnálom.
2020. dec. 1. 08:40
 63/71 anonim ***** válasza:
75%

1. Te inkább akkor se szaporodj ha lesz mire.

2. Remélem ez a poszt eljut a családodohoz és felismernek

2020. dec. 1. 10:05
 64/71 A kérdező kommentje:

Hasonló jókat ;)

Ja legyek én a g*ci, mert nem fogtátok fel a lényeget? :D

Ha nem tudnátok olvasni az elején NORMÁLISAN próbáltam elmagyarázni mi a gondom :D de hát felvettétek a gyakori népe stílust én csak ugyanabban a styleban válaszoltam aztán meg az nem tetszik :D van ez így.

Kb egy szót kiragadtatok az egészből azt h facebook 🤣🤣🤣 ezen lovagoltok, holott oly hihetetlen h nem mindenki telefonálgat, aztán akkor mi van? Egyéni dolog de ti csak ezen lovagoltok :D

Mást meg észre se vesztek... Ez itt a baj, ja és jót aludtam ennek ellenére ;)

2020. dec. 1. 10:12
 65/71 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy ti lovagoltok ezen annyira :D mert még mindig van aki itt veri a nyálát
2020. dec. 1. 10:16
 66/71 anonim ***** válasza:
75%

Persze hogy kiragadtuk, mert az a lényeg. Annyira tartod őt, mint a -legjelentéktelenebb- fb ismerősöket, a legtávolabbi alig ismert ismerősöket.

Ha azt írtad volna, hogy felhívtad, ő meg azt válaszolta hogy "aham, képzeld a fiam 20 ezres távirányítós kocsit kér karácsonyra" na akkor egyet értenénk, hogy szemétláda.

De egy személytelen poszt? Azt is leírták már hogy ugyanúgy viszonyulj hozzá. Azt is mondták legyél jobb testvér (nem pénzügyi, hanem keresés, telefon, érdeklődés szinten) az se tetszett.

Írj inkább naplót. Neked egy válasz se megfelelő

2020. dec. 1. 11:30
 67/71 A kérdező kommentje:
Igenis ;)
2020. dec. 1. 11:32
 68/71 anonim ***** válasza:
Ja hogy te csak addig beszélsz normalis ember (NŐ) mondjara amig elsőre magyarázod amit akarsz es mindenki egyetért veled? Ha meg vitatkozni kell akkor olyan leszel mint vmi cigany? Érdekes... fiut sajnalom, h ilyen nője van.
2020. dec. 1. 12:31
 69/71 A kérdező kommentje:
Értettem :)
2020. dec. 1. 12:47
 70/71 anonim ***** válasza:
84%
Megis teged erdekel annyira ez a topic, hogy 20 perc alatt mar válaszolsz is. :D
2020. dec. 1. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!