Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nekem kellett volna állnom a...

Nekem kellett volna állnom a teljes nyaralást, ha egy kicsivel több pénzem van, mint az öcsémnek?

Figyelt kérdés

Abszolút nem vagyok gazdag, albérletben élek, havi 375ezer a teljes bevételem, az összes ingósám értéke kb 4millió, és 13 millióm van részvényportfólióban. Az öcsém többet keres mint én, kb 450 ezret, csak ő kicsit el van adósodva, 6 milliós hitele van.

Tavaly együtt nyaraltunk Görögországban, az én autómmal mentünk, és nem kértem tőle, hogy pótoljon a benzinbe sem. Ott pedig majd mindenki a saját fogyasztását fizette, + még adtam is neki 60 eurót, hogy vegyen valami szir-szar szuveníreket. Minden fasza volt, jól éreztük magunkat.

Aztán most azt hallom vissza az ismerősöktől, hogy neheztel rám, mert sóher voltam vele, és mivel én jobban állok anyagilag simán megtehettem volna, hogy én álljam a teljes nyaralást.

ma 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyja p.csáját,már elnézést.

Egy kis pióca az öcsi.

ma 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
ma 16:57
 3/6 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Lóf@szt, legközelebb felezzetek, bár ezek után kétszer meggondolnám hogy vele megyek. És még az autó amortizációját, meg azt, hogy te vezettél végig (gondolom) nem is számoltam.
ma 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az az öcséd kérdező, aki idén a barátnőjével akar nyaralni menni?
ma 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
ma 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!