Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mennétek nyaralni ebben...

Hogy mennétek nyaralni ebben a helyzetben? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

Kinéztem egy nyaralási helyszínt Horvátba, én vagyok 32f, öcsém 26f

Külön élünk, kevés időt töltünk együtt.

Tavaly a 3. tesónk is jött velünk, 3-an mentünk, és a lány tesónkkal sok vita volt, emiatt nem volt olyan jó a nyaralás. Már akkor úgy terveztem, hogy külföldre megyünk idén, de csak 2-en, 2 fiú.

Most tesóm már külön költözött fél éve. Együtt is él a barátnőjével.

És mindenképp azt akarja, hogy a barátnő is jöjjön velünk.

Számomra kb. idegen.

Tesóm mindenképp ragaszkodik, hogy ő is jöjjön.

Mert így ha nem jön a csaj, akkor neki 2x kell mennie, és az csomó pénz pluszban.

Én viszont szívesebben mennék csak 2-en.

Nem feszengeni szeretnék.

Ti mit szólnátok?

Tesómmal már volt emiatt 2 napig egy kisebb vita.

Most azt mondja, hogy jó akkor leszarja, megy 2x. De így nem felhőtlen az öröm, hogy nem elégedett mindenki, így hogy lehet elmenni kikapcsolódni?

Szar helyzet.

ma 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
74%
Ne a nyaralás legyen az elsődleges szempont, hanem hogy a jó viszony megmaradjon, az a lényeg!
ma 11:23
 2/76 anonim ***** válasza:
26%
Előszezon, utószezon, amikor olcsóbb?
ma 11:23
 3/76 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem.

Ez végképp nem releváns

ma 11:25
 4/76 anonim ***** válasza:
66%
Ez nehéz helyzet, nem tudom, van-e olyan megoldás, ami mindenkinek 100%ig megfelel. Ezt csak kompromisszumokkal lehet megoldani, és valakinek engednie kell. (Nálunk hasonló volt a helyzet, csak apuka-gyerekek-apuka párja, voltak a "szereplők". Ők hasonló megfontolásból együtt utaztak el nyaralni, de a gyerekek pl. nem érezték így komfortosan magukat. Gondolom az apukáék sem, legalábbis, ez 2021ben történt, nem vitték azóta nyaralni a gyerekeket).
ma 11:29
 5/76 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem....

Attól, hogy neked nincs magánéleted, másnak még lehet. A lány tesó is valószínűleg veled vitatkozott a legtöbbet, mert mindennek úgy kell lennie, ahogy te akarod.

A 26 éves öcsédnek több esze van, mint neked. Ebben a korban természetes, hogy az ember a párjával nyaral, nem pedig az agglegény bátyust tutujgatja. Neked nincs kivel menned, ezért rátelepedtél az öcsédre.

ma 11:32
 6/76 anonim ***** válasza:
100%
5: úgy értettem, hogy a gyerekeim apja, a gyerekeim és a gyerekek apjának a párja, azaz az új barátnő mentek nyaralni. Tehát nem tesókról van szó, de a szitu hasonló. Ebben a helyzetben gyakorlatilag te vagy abban a helyzetben, amiben a gyerekeim voltak. Merthogy ők csak az apukájukkal mentek volna nyaralni, de ment a barátnő is (az apukáé) :)
ma 11:36
 7/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék a testveremmel nyaralni. Mennék egyedül, vagy mennék a párommal. Ennyi.
ma 11:39
 8/76 anonim ***** válasza:
96%

öcsėdnek van végre párja persze hogy vele szeretne nyaralni ,és nem veled .

menj egyedül nyaralni vagy keres magadnak párt akivel eltudsz menni nyaralni.

ma 11:44
 9/76 anonim válasza:
94%

Ha egyutt akartok lenni, ahhoz nem kell kulfoldre menni.

Ha az embernek mar kulon elete, munkaja, parja van, nem biztos, hogy megteheti azt, hogy csak ugy lelepjen kulon nyaralgatni.

Nekem pl idom nem lenne erre, bar mar nalunk van 2 gyerek is. De evente egyszer 2 napra belfoldon el szoktunk menni wellnessezni a hugommal. Plusz ugye szoktunk talalkozni ezen kivul is persze.

De ha nyaralunk, azt a sajat csaladunkkal tesszuk, mert egyszeruen gyerekek es munka mellett erre nincs tobb idonk, szabink.

ma 11:47
 10/76 anonim ***** válasza:
89%

Felnőttként ez kicsit fura, mert nyaralni az ember a párjával szokott már inkább, arra van igénye, hogy vele legyen, mintsem a testvérével. Két nyaralást se időben, se anyagilag nem sokan engedhetnek meg maguknak.

Miért nem találkoztok többször, de rövidebb időre? Az miért nem opció?

Az, hogy neked nincs kivel nyaralnod, és a tesódat akarod kisajátítani egy hétre a legkevésbé járható út, egyre kevésbé lesz az, és őt se hozd ilyen helyzetbe, mert nem lesz jó vége. Hiányzik az neked, hogy most rákényszeríted, aztán pl. utolsó pillanatban viszakozzon?

ma 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!