Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mennétek nyaralni ebben...

Hogy mennétek nyaralni ebben a helyzetben? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

Kinéztem egy nyaralási helyszínt Horvátba, én vagyok 32f, öcsém 26f

Külön élünk, kevés időt töltünk együtt.

Tavaly a 3. tesónk is jött velünk, 3-an mentünk, és a lány tesónkkal sok vita volt, emiatt nem volt olyan jó a nyaralás. Már akkor úgy terveztem, hogy külföldre megyünk idén, de csak 2-en, 2 fiú.

Most tesóm már külön költözött fél éve. Együtt is él a barátnőjével.

És mindenképp azt akarja, hogy a barátnő is jöjjön velünk.

Számomra kb. idegen.

Tesóm mindenképp ragaszkodik, hogy ő is jöjjön.

Mert így ha nem jön a csaj, akkor neki 2x kell mennie, és az csomó pénz pluszban.

Én viszont szívesebben mennék csak 2-en.

Nem feszengeni szeretnék.

Ti mit szólnátok?

Tesómmal már volt emiatt 2 napig egy kisebb vita.

Most azt mondja, hogy jó akkor leszarja, megy 2x. De így nem felhőtlen az öröm, hogy nem elégedett mindenki, így hogy lehet elmenni kikapcsolódni?

Szar helyzet.

ma 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 Grizesteszta ***** válasza:
Megint altalanositasz! A nok sem szentek,ahogy a ferfiak sem. Egyedek vannsk, akik a sajat eletukert felelosek. Ne vagd a fejemhez a rezsi szamlat vagy s taska arat, mert nekem telik erre is meg arra is. De hogy nem turnem el a mellettem elo alkoholistat, az is tuti, es mingegy, hogy ferfi vagy no, par vagy gyerek. Nekem is van hibam, nem csgxok sem martir, sem Terez snya. Fuggetlen no vagyok, aki maga dont az eleterol!
ma 15:17
 72/80 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes a meglátásod, és a gondolkodás módod, meg az is miszerint a korodbeliek elváltak, hát korodbeliek vagyunk apukám, a férjem 33 én 31 vagyok, 10 éve élünk együtt, ne a világ legyen a hibás mert te balfasz vagy és nem találsz egy értelmes, normális nőt aki nem a pénzedre hajt. Az öcséd megtalálta, te meg rossz helyen kopogtatsz.
ma 15:22
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

"Az a helyzet, hogy ma egy párkapcsolat az kb. addig tart, ameddig a nőnek haszna származik belőle.

Mindegyik a markát tudja tartani.

És mint olyan, könnyedén cserélhetőek."

Az a helyzet, hogy hiába próbálod a testvéred kapcsolatát fúrni, neked attól még nem lesz csajod. Sz@r ügy, de ez van.

ma 15:45
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
Az en hazamban elunk, amit hitelbol vettem, a ferjem egy forintot nem rakott hozza. Birom ezt a “ fele penzt viszik a nok mikor semmit nem raktak hozza” hozzaallast.
ma 15:54
 75/80 anonim ***** válasza:
100%
Balu, nem úgy volt, hogy nem iszol másfél éve?
ma 15:56
 76/80 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt látom, hogy a testvér mindig itt lesz."

Ahhoz képest az emberek végül nem a testvétükkel élik le az életüket. Ha el is válnak új párt keresnek, nem a tesót. :D

ma 16:52
 77/80 anonim ***** válasza:

"#1 Ezt nem értem."

Ne azt kérdezd, hogy hogy menj nyaralni, hanem hogy menjél-e egyáltalán nyaralni olyan áron, hogy megromoljon a viszony. Az utóbbira az a válasz, hogy ne menj, inkább a nyaralás maradjon el, de a jó viszony megmaradjon.

"#2 Ez végképp nem releváns"

Dehogynem, hiszen azt írtad, hogy

"ha nem jön a csaj, akkor neki 2x kell mennie, és az csomó pénz pluszban"

Nem olyan nagy gond a pénz, ha elő- vagy utószezoni nyaralásokban gondolkodtok.

ma 18:04
 78/80 Grizesteszta ***** válasza:
#77: Az, hogy ezt "szajba kellett ragnod" pont azt bizonyitja, hogy egysltslan nem nyitott a kerdezo, csak az megy be a fejebe, ami megegyezik az o gondolatmenetevel. Ergo: irhatunk mi itt, amit cssk akarunk... :(
ma 18:15
 79/80 anonim ***** válasza:
100%
Az előfordulhat, hogy a tesód, akivel nyaralni akarsz, nem akar veled menni, mert elviselhetetlen vagy? Mondjuk a párja viszi el a balhét, hogy “miatta” nem tudjátok megoldani, hogy kettesben menjetek? Az írásaidból az jön le, hogy én biztos nem bírnálak elviselni. De szerencsére nem róla szól a történet.
ma 18:31
 80/80 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, könnyen cserélhetőek a nők meg te zsinórban szopatod mindet, azt mégse jut neked egy sem 😂

Nyilván mert álmodban piszkálná meg csak a pöcörődet bármelyik is.

ma 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!