Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mennétek nyaralni ebben...

Hogy mennétek nyaralni ebben a helyzetben? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

Kinéztem egy nyaralási helyszínt Horvátba, én vagyok 32f, öcsém 26f

Külön élünk, kevés időt töltünk együtt.

Tavaly a 3. tesónk is jött velünk, 3-an mentünk, és a lány tesónkkal sok vita volt, emiatt nem volt olyan jó a nyaralás. Már akkor úgy terveztem, hogy külföldre megyünk idén, de csak 2-en, 2 fiú.

Most tesóm már külön költözött fél éve. Együtt is él a barátnőjével.

És mindenképp azt akarja, hogy a barátnő is jöjjön velünk.

Számomra kb. idegen.

Tesóm mindenképp ragaszkodik, hogy ő is jöjjön.

Mert így ha nem jön a csaj, akkor neki 2x kell mennie, és az csomó pénz pluszban.

Én viszont szívesebben mennék csak 2-en.

Nem feszengeni szeretnék.

Ti mit szólnátok?

Tesómmal már volt emiatt 2 napig egy kisebb vita.

Most azt mondja, hogy jó akkor leszarja, megy 2x. De így nem felhőtlen az öröm, hogy nem elégedett mindenki, így hogy lehet elmenni kikapcsolódni?

Szar helyzet.

ma 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
95%

"....1-1 repedtsarkú "párkapcsolat", amiért itt így odáig vannak, amelyek manapság sokkal felszínesebbek, felületesebbek és rövidebb életűek, mint azt sokan képzelik."

Ezekutan nincs is miről beszelni

ma 12:43
 32/80 anonim ***** válasza:
90%
Na nőként azért nincs párkapcsolatom mert az összes pasi olyan gyökér hisztérika mint a kérdező. Én pasit akarok nem egy nagykorú gyereket, aki úgy viselkedik mint egy 5 éves a játékboltban
ma 12:46
 33/80 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetsz olyan ostoba hogy "mindig fizettél mint a katonatiszt"? Miért nem léptél le amikor rájöttél hogy csak pénzre kellesz a másiknak? Vagy olyan vak voltál hogy sose esett le időben?

Másokat hibáztatod a saját döntéseidért. Bármikor tudtad volna mondani hogy én nem fizetek, nem veszem meg neked de sose tetted. Most meg a nőket hibáztattod mert nem volt gerinced kiállni magadért. Engedted hogy használjanak, valós hogy tudod hogy a pénzeden kívül más értéket nem tudsz adni, és inkább eldobod az önbecsülésed és játszod később az áldozatot.

ma 12:55
 34/80 A kérdező kommentje:

Azért gondolom az nem hátrány, hogy 180 cm magasság megvan, vastag zseb egy sikeres vállalkozással.

Sőt, még a programokat is fizesse ki.

Nem is a kifizetésével van gond, hanem azzal, hogy ma az első tali kifizetése is akkora alapelvárás, hogy anélkül 2. randi elképzelhetetlen.

Már nem mintha a földhöz vágna 1 nyaralás vagy akárcsak 1 kávé is. A gond az, hogyha nem fizetsz, akkor azt gondolja hogy egy smucig féreg vagy, és ha nem állod a randit, garantáltan nem lesz következő. Emellett még csomó szempontból legyél 10 pontos. Szórakoztató, izmos, jóképű stb. Cserébe akkor ott lesz az oldaladon, és kb. ennyiben ki is merül a dolog, amit nyújtani fog.

Közben a csapból is az egyenlőség folyik.

Ez itt a probléma.

ma 12:57
 35/80 A kérdező kommentje:

Ja. Hogy nálad mindig mindent felesbe fizettek. Értem.

Véletlen sem egy komoly jelenség az, hogy a hónap végén a férfi áll mindent.

Sőt, a nőfizetése az megy a saját megtakaításába. És megélünk a pali fizetéséből.

ma 12:58
 36/80 anonim ***** válasza:
23%
Nem mennék a helyedben, nem biztos hogy pihenés lenne. (Nem olvastam el a válaszokat)
ma 13:01
 37/80 A kérdező kommentje:

Egyetértek.

Így hogy nem elégedett mindenki 100%, így lemondtam a dolgot.

Csak akkor lehet menni, ha mindenki tökéletesen elégedett a helyzettel.

Tavaly is megvolt már a barátnő, akkor el tudott menni együtt lenni kicsit a 3 testvér. csak hugommal 3-4 nap az sok idő.

Öcsémmel meg bármennyit jó együtt tölteni.

ma 13:05
 38/80 A kérdező kommentje:

"Hogy lehetsz olyan ostoba hogy "mindig fizettél mint a katonatiszt"?"

Bárcsak észrevennéd, hogy férfiként mennyire költséges hobbi a randizás...

ma 13:09
 39/80 anonim ***** válasza:
96%

"A gond az, hogyha nem fizetsz, akkor azt gondolja hogy egy smucig féreg vagy"

De hiszen az vagy! 🤣 Ezt írom úgy, hogy anno a Férjemmel mindent együtt fizettünk. A mai napig így működik. Imádom a testvéreimet, de soha nem telepednék így rájuk, mint te Kérdező. Szánalmas lúzer vagy, és irigykedsz amiért a tesódnak jobban alakult a szerelmi élete. Titkon abban bízol,hogy most szépen megkavarod nekik a 💩t, aztán szakítanak és te végre kisajátíthatod az öcséd. Szerintem neki ennél több esze van.

ma 13:09
 40/80 A kérdező kommentje:

Valóban szimpatikusabb ötlet, hogy közös házban lakjunk a tesómmal és levarrjuk a fiatal csajokat, folyamatosan másikakat.

Csak ahhoz mégtöbb pénz kellene, szóval rá is állok a melóra.

Ja, és ne tegyél úgy, hogy nem számít a nőknek a pénz.

Igenis számít.

Az összes korombeli 1 kivételével, osztálytárs barátok, mind ELVÁLT!!! aki megházasodott.

tehát ennyire tartósak ma a párkapcsolatok.

főleg a lányoknak a ciki, 1-2 pulyával újra családot alapítani...

hát ha nem is lehetetlen, azért nem túl jó dolog.

szóval igen, többre tartom a tesómmal a kapcsolatot, mint ezeket a jött ment kapcsolatokat.

ma 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!