Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem gratulált? Hogy...

Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?

Figyelt kérdés

Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.

Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.

Egyik se gratulált.

Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)

Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.

Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.

Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)

Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.

2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
80%

"Mégis hogy máshogy mondjam el? :D 200 KM-EL odébb elmegyek a 2 gyerekhez vírusba csak hogy ahogy mondjátok hencegjek?"

Ja, nincs telefonotok? Ciki... Nos, én 1500kmre élek a családomtól, mégis fel tudtam őket hívni....

2020. nov. 30. 10:20
 12/71 A kérdező kommentje:

2020-ban már bocsi de mindenki a fbn kommunikál.

Nem mellesleg azt, hogy neki vagy van telefonja vagy nem, mert folyton eladja meg cseréli...jaa bocsi most is hencegek mert nekem van telóm.

Igen bocsanat elfelejtettem milyen a gyakori népe :)

Majd ha tőletek is folyton a pénzt várja mikor mentek hozzá akkor talán leesik a tantusz miért nem megyek személyesen mert folyton kölcsönkér.

Bocsi hencegek

2020. nov. 30. 10:23
 13/71 anonim ***** válasza:
78%
"Mégis hogy máshogy mondjam el?" Pl. felhívod telefonon. Írsz neki messengeren, viberen, vagy azon, amit használtok.
2020. nov. 30. 10:25
 14/71 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes, én nem a fbn kommunikálok.

Amúgy képzelem te hogy reagáltál a fbs gyerek meg keresztelő bejelentésre. És hogy kértek fel? Állapotba ki írták hogy "tesóra gondoltunk kereszt szülőnek. Majd jelentkezik ha akar, vagy nem" ?? xD

2020. nov. 30. 10:27
 15/71 anonim ***** válasza:
79%

"Mégis hogy máshogy mondjam el?" Mondcsak, te, modern világ szülöttje, hallottál már telefonról? Esetleg videóhívásról?

Bazira személytelen ilyen módon megtudni, hogy a TESTVÉREDET eljegyezték. Engem nagyon bántana. Azt gondolná az ember, hogy a facebook népétől többet érek és nem velük együtt kell ezt megtudnom, egy napi bejegyzés formájában.

16/71 A kérdező kommentje:

Mellesleg igen kva vicces lehet ám röhögni gyakori népség, hogy meghal az apátok és egyedül temetitek el... Mert egyedül te nem vagy munkanélküli meg minimálbéres mert te ojbá 18 éves korodtól tanultál s elköltöztél míg a másik 33 éves koráig anyjával lakott.

De jó is eltemetni az apádat egyedül... A félretett pénzedből... Aztán meg a rád eső részre is tartani a markát mert ő nem dolgozik 👍👍👍👍

Ajj baszszus elfelejtettem nem hencegni

17/71 A kérdező kommentje:
Hogy tudtam meg? Tudod hogy? Mamámmal üzent :)
2020. nov. 30. 10:28
 18/71 A kérdező kommentje:
Oly hihetetlen h vannak emberek akik csak fbn kommunikálnak...
2020. nov. 30. 10:28
 19/71 anonim ***** válasza:
71%
Legjobb barátnőmről beszélek, de azt hiszem komolyan megbántana ha Fb-ról kellene megtudom az eljegyzését. Ha annyi nem volt benned, hogy mielőtt kiteszed felhívod vagy privátban ráírsz meg is érdemled. Te ennyire tartottad őt, ő meg téged ennyire, szép is a jó testvéri viszony... Anyád/ nagyszülő(k) hogy tudta meg? Csak mert ha őket fel bírod hívni 200 km-ről, nővéredet se lett volna nehezebb
2020. nov. 30. 10:30
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire rosszban vagytok, akkor tényleg nem értem, hogy miből gondoltad, hogy egy fb posztra majd reagálni fog. Lehet, hogy akkor se reagálna, ha jóban lennétek.
2020. nov. 30. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!