Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?
Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.
Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.
Egyik se gratulált.
Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)
Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.
Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.
Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)
Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.
Legjobb barátnő nekem se írt külön privátot.. tudod van egy generációs szakadék amit úgyse fogtok érteni.
Én mekkora kocsog vagyok, mert így tudta meg? Oké legyek... Majd írok neki pmet...
De ő nem kocsog h az ultrahangos képet felbaszta fbre és nem írt privátot? :)
Neked ő nem olyan fontos, hogy elmond neki "személyesen". Nem fizikailag, hanem ahogy már korábban is írták. Neki meg te nem vagy olyan fontos, hogy gratuláljon. 1-1.
De amiket írtál, abból is látszik, hogy nem vagytok jóban.
Ha ilyen gáz lenne a kapcsolatom a tesommal le se sz@rnám, hogy ír-e valamit a bejelentő posztom alá vagy sem.
"Miért nem gratulált?" -a kapcsolatotok állapota miatt. Azt hiszem már elég szép jellem elemzést adtál róla, hogy senki se csodálkozzom ezen. Te miért csodálkozol? Gratulálna a fene egy ilyen testvérnek.
"Hogy viszonyuljak ezek után?" -ahogy eddig is.
Tudod ki fogadta volna el a keresztszülő felkérést ha máson keresztül üzeni csak xD
Egyszer egy buliba "hívtak meg" így. Na ki nem volt ott?
Csak azt tudom ismételni mint a többi válaszoló: mire számítottal, ha ilyen ramaty köztetek a kapcsolat?
Tudom fiatal lányok már az eljegyzesnel úgy hiszik mindenki aki nem gratulál izgatottan egy oktavval magasabb remegő hangon elalelva az mind irigy, és nem örül neki eléggé, de másoknak ez pont annyi amivel kozolted: egy Facebook poszt.
Hiába írod meg le százszor, hogy a noveredet csalja a pasija és bezzeg őt nem vették el...
De tőlem megkapod: nyertél a versenyben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!