Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?
Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.
Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.
Egyik se gratulált.
Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)
Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.
Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.
Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)
Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.
Ugyanerre gondoltam, mint az első.
És ehhez kapcsolódik, hogy ő nem fb-on szeretne gratulálni, hanem majd személyesen, ha találkoztok.
Pl. én sose írok ismerőseimnek a fb-on szülinapjukkor. Én nem a fb közönségének akarom mutatni, hogy gratulálok xy-nak. Hanem neki! Felhívom, írok neki üzenetet, vagy személyesen köszöntöm meg.
"Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból."
Hát ez meg hogy lehet? :)
A többivel nem foglalkozom, mert álprobléma.
Nyilván jó szar köztetek a kapcsolat pro és kontra, tehát nagy meglepetésként nem érhetett, hogy nem gratulált.
Szerintem kettőtök viszonyában ez a legkisebb probléma.
Egy fb posztra én se gratulálnék
Majd ha lesz az illetőben annyi, hogy személyesen vagy legalább telefonon közölje, na akkor igen.
Ha most azt szeretnéd, hogy együtt szidjuk veled a tesódat, akkor sajnálom, ezt nem tőlem fogod megkapni.
Mellesleg lehetne annyi benned, hogy nem a facebookon közlöd vele az eljegyzést, hanem mondjuk személyesen, akkor előfordulhat, hogy még gratulál is.
A helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy egyáltalán miért számít ennyire egy feltehetően üres gratuláció, nem inkább a saját boldogságomra kellene-e koncentrálni.
Kicsit olyan, mintha csak azért mondtál volna igent, hogy kitehesd a FB-ra, meg utána várd a tesód irigykedő reakcióját.
Azért sok boldogságot! (Mosmá biztos jobb, hogy én legalább gratuláltam!)
Ki henceg? :) Nem én tehetek róla, hogy őt csalja a párja füvel fával és vele marad mégis .
Mégis hogy máshogy mondjam el? :D 200 KM-EL odébb elmegyek a 2 gyerekhez vírusba csak hogy ahogy mondjátok hencegjek?
" Nekik épp nem a facebookról kell megtudniuk" de nekem azt igen, mikor terhes, meg megszületett meg a keresztelőt ( amire engem kértek fel mellesleg)
Én csak úgy viselkedek vele ahogy ő velem. Amilyen az adj Isten...
Senki nem ver semmit az orra alá, mert sose mondtam el neki semmit csak mamámtól hallja a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!