Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem gratulált? Hogy...

Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?

Figyelt kérdés

Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.

Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.

Egyik se gratulált.

Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)

Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.

Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.

Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)

Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.

2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
78%

Hát én nagyon sajnálom tesódat.

Mindenkinek vannak hibái, több-kevesebb, kisebb-nagyobb. De senki sem érdemelné hogy ilyen stílusban fröcsögjenek róla az interneten.

2020. nov. 30. 14:30
 42/71 A kérdező kommentje:

Vedd akkor feleségül, fizesd a gyerek szarjait, mert én nem fogom innentől. Nem az én gyerekem, tett ő sokkal rosszabbat velem, mikor nekem kellett az ő adósságait is kifizetni semmibe nem segítette anyámat se. Hadd ne sajnáljam már...

Mellesleg köszönöm szépen én nagyon jól megleszek a gyakori népe nélkül is, nem lesznek álmatlan éjszakáim miattatok. Én tudom nővérem mikre képes, az hogy meglopja a másikat, kunyerál, részegen lejáratja magát meg a másikat is etc etc... Hadd ne sajnáljam már köszi. Mindenki saját maga sorsának a kovácsa.

2020. nov. 30. 14:36
 43/71 A kérdező kommentje:
Ja meg amikor kb 16-18 év körül voltam engem akart dolgoztatni, hogy vesz manikűrös cuccot meg műkörmös cuccot és csináljam én,de övé a pénz... Ajjj szegény nővérkém de szar huga van basszus...
2020. nov. 30. 14:40
 44/71 anonim ***** válasza:
91%
De ha ilyen szar, miért érdekel, hogy nem gratulált?
2020. nov. 30. 14:41
 45/71 A kérdező kommentje:

Azért mert én segítek neki főként anyagilag, ha kell valami akkor elhozzuk holott ott van a párja csak csalja.

De én a gyereket nézem, mert mi se voltunk sose gazdagok... Szar körülmények közt nőttünk fel , ezért sajnálom a kicsiket, mert lehetett volna annyi esze h nem szül a semmibe 2x is. Holott mindenki segítő szándékkal mondta ha nincs miből gyereket nevelni akkor ne szüljön

Csak tipikusan a gyakori népe azt nem nézi, hogy az éremnek 2 oldala van. Mert mindenkinek most csak annyi jótt le, hogy " jujjjci eljegyeztek ... Kiteszem fbre jajj a nővérke nem gratulált hát mekkora genyó"

Genyó volt ő előtte is nem kell ehhez eljegyzés de úgy vélem ha már apja helyett apja vagyok a gyereknek bocsánat csak ATM mert máskor nem vagyok jó,mert szülinapozni, terhességet, szülést bejelenteni, meghívni már nem vagyok jó, csak zsarol a gyerekkel h" nem tudom megvenni a szemüveget tönkre megy a szeme, elfogják venni" a köcsög hugi megveszi holott az apuka dolga lenne. De tényleg mekkora egy genyó vagyok. Innentől 1 ftot nem kap, kell lagzira, kell nyaralásra meg kutyafülére.

Hencegés enfld

2020. nov. 30. 14:56
 46/71 anonim ***** válasza:
67%
Nekem ez tul szappanoperas. elgondolkodtat a kérdés valós e amit a kérdező állít.
2020. nov. 30. 14:57
 47/71 anonim ***** válasza:
63%

De fogd már fel, hogy tök feleslegesen fröcsögsz itt.

Kiírtál egy kérdést, válaszoltak rá az alapján, amilyen információkat megadtál. Nem tetszett neked. Azóta csak ócsárolsz mindenkit. A stílosod egyedül téged minősít, mostmár mindenki ez alapján reagál és ítél meg TÉGED. Ne csodálkozz ha nem tetszik.

Inkább maradj csöndben és tarts önvizsgálatot mert amit és ahogy írsz az több mint szánalmas. Nem ártana néha kívűlről is szemlélned magad-objektíven.

2020. nov. 30. 15:06
 48/71 anonim ***** válasza:
76%
És az anyagi segítségért cserébe gratulációt kérsz? Te nem bírod őt, ő nem bír téged, szálljatok ki egymás életéből.
2020. nov. 30. 15:15
 49/71 A kérdező kommentje:
Ja szóval szar ember vagyok, mert egy kisgyereket néztem neki ne legyen szar... Ahha oké .megyek a sarokba eret vágni és önvizsgálatot tartani.
2020. nov. 30. 15:15
 50/71 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, az én családom is alakít olyanokat, hogy néha az asztalt fejelgetném (tesód még egész kispályás) , és valahogy mégse jövök a gyakorira hisztizni, mint valami bszatlan primadonna, és utána még nem adnám elő a nagy mártírt. Ha gondod van, menj pszichiáterhez, ha kérdésed, amire választ vársz, akkor ide, de akkor ne picsogj, ha olyan választ kapsz, ami nem tetszik.
2020. nov. 30. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!