Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?
Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.
Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.
Egyik se gratulált.
Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)
Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.
Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.
Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)
Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.
Én nyitottam, mert ha kellett pénz akkor adtam, hívtam őket de ő meg csak elvesz mindent szóval ennyi.
Ilyen testvért nem is kell pótolni. Megyek is a vőlegényemhez hisztizni ne aggódj, nem is lesznek álmatlan éjszakáim miattatok azt elhiheted. Majd pont az itt fröcsögök véleményére adok.
Nagyon szívesen " oda adom" nővérem kíváncsi vagyok meddig bírjátok vele :)
Kívánok legalább egy ilyen anyós, vagy sógornőt :).
Szasztok... Remélem megfelelő volt a hencegő stílusom.
Mellesleg én ismerem, nem véletlenül nem beszélek vele. Pont az ilyen pénz kéregetések miatt, mert az ő párja nem ad haza, mamám, keresztanyja adnak neki pént minden hónapban rólam is azt nézte hol tud legombolni hagyatékin...csak épp ő szívta meg.
Kiírsz egy kérdést, majd mindenkit hülyének nézve megválaszolod.
Legközelebb ezt jobban gondold át
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!