Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem gratulált? Hogy...

Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?

Figyelt kérdés

Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.

Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.

Egyik se gratulált.

Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)

Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.

Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.

Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)

Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.

2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
67%
Fárasztó vagy. Menj a kedves vőlegényedhez hisztizni. Gratuláljanak a barátnőid ha azokkal jobb a viszonyod. Egy testvér pótolhatatlan. És két emberen múlik de kezdhetsz te is nyitni felé. Ennyi
2020. nov. 30. 12:09
 32/71 A kérdező kommentje:

Én nyitottam, mert ha kellett pénz akkor adtam, hívtam őket de ő meg csak elvesz mindent szóval ennyi.

Ilyen testvért nem is kell pótolni. Megyek is a vőlegényemhez hisztizni ne aggódj, nem is lesznek álmatlan éjszakáim miattatok azt elhiheted. Majd pont az itt fröcsögök véleményére adok.

Nagyon szívesen " oda adom" nővérem kíváncsi vagyok meddig bírjátok vele :)

Kívánok legalább egy ilyen anyós, vagy sógornőt :).

Szasztok... Remélem megfelelő volt a hencegő stílusom.

Mellesleg én ismerem, nem véletlenül nem beszélek vele. Pont az ilyen pénz kéregetések miatt, mert az ő párja nem ad haza, mamám, keresztanyja adnak neki pént minden hónapban rólam is azt nézte hol tud legombolni hagyatékin...csak épp ő szívta meg.

2020. nov. 30. 12:23
 33/71 A kérdező kommentje:
Ja plusz utálja anyámat, mert ő a fejébe vette. Aztán rajtam keresztül üzenget h ezt azt mondjam meg... Na ilyen kis faca család a miénk
2020. nov. 30. 12:27
 34/71 anonim válasza:
100%
Javaslom, hogy menj terápiára, sokat segítene.
2020. nov. 30. 12:42
 35/71 anonim ***** válasza:
88%
Abból a pár sorból amit írtál téged is megismerhettünk. Ilyen testvér nekem se kéne. Nagyon rosszindulatú vagy.
2020. nov. 30. 13:37
 36/71 A kérdező kommentje:
Ti vagytok azok
2020. nov. 30. 13:47
 37/71 A kérdező kommentje:
Bocs h én nem szülök a semmibe 2 gyereket úgy h csal a párom meg nagyanyámmal meg keresztanyámból élek meg nem követelőzök h pedig nekem ez jár. Uncsimra is irigykedett h " az anyja vett neki házat" holott a párja vette. Ja és uncsi se hívott fel privátba nikor eljegyezték... Én is fbről tudtam meg... Na hát ez ilyen fb család
2020. nov. 30. 13:53
 38/71 A kérdező kommentje:
Ja és bocs én vettem meg a kisgyereknek a szemüveget, iskola cuccot, ruhákat ágyat de szar egy ember vagyok basszus
2020. nov. 30. 13:56
 39/71 anonim ***** válasza:
85%

Kiírsz egy kérdést, majd mindenkit hülyének nézve megválaszolod.

Legközelebb ezt jobban gondold át

2020. nov. 30. 14:09
 40/71 anonim ***** válasza:
78%
Köszönjük 39-es hogy kifejtetted egyöntetű véleményüket.
2020. nov. 30. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!