Miért nem gratulált? Hogy viszonyoljak ezek után nővéremhez?
Párom eljegyzett, így a közösségi oldalra is felkerült.
Fbn osztogattott meg dolgokat szóval látta,de direkt kitettem a napomhoz, persze megnézte és az ő élettársa is.
Egyik se gratulált.
Gondolom bántja, mert ő a párjától nagyon akart már gyűrűt meg lagzit, meg saját házat. ( Csalja a párja folyton és ezt tudja tesóm + van 2 gyerek is)
Ên tavaly előtt vettem önerőből+ hitel egy házat, hiába hívtak házavatóra cseszett jönni.
Bezzeg engem mamám folyton cseszeget, hogy én menjek hozzájuk meg legyünk jóban.
Én mindig viszek a kicsiknek is ruhát, meg csokit, elviszem fagyizni. Szülinapomra adott egy övet amit egyébként kb 3 éve vett.( Az kis gumis flitteres)
Nővérem meg képes volt apánk hagyatékiján a temetési költség felére nyújtani a markát holott az egészet én fizettem senki egy forintot nem adott bele a családból.
bocsáss meg 2 kib-szott kérdést tettem fel. Tehát az egyik,hogy miért nem gratulált... oké mert nem személyesen tudta meg oké... DE lábjegyzetként ott van,hogy ő milyen,hogy viselkedik és nem fröcsögésként meg lejáratásként. Másik kérdés,hogy viszonyuljak hozzá? tehát ahogy Ő viselkedik VELEM annak ellenére,hogy én segítem holott nem én vagyok a gyerekek apja ( legalábbis tudtommal ) :O szerintem nem mártírkodás hogy bazzeg segítesz a köcsög tesvérednek ha meg mások szerint igen akkor oké, ezt a mai nappal abba is hagytam oldja meg pont...
szal 2 kérdés volt.. azért is tartottam fontosnak leírni nővérem miket csinál, mert nem arról van szó hogy happy happy minden.
de mit vártam ezen az oldalon? :D:D:D:D:D
Miért nem gratulált?
Vajon miért?
Te írtad: Mellesleg én ismerem, nem véletlenül nem beszélek vele.
Most vagy nem vagy teljesen agyilag ép,és bajok vannak a fejedben,vagy tudathasadás áll fent.
Persze hogy nem gratulál ha a kapcsolatotok évek óta a végtermékkel egyenlő,Mit vártál hogy konfettit hint eléd? Hisz eddig se kommunikáltatok sehogy sem. Nem is bírjátok egymást elviselni. Kettő csak lehúz,stb,fröcsögsz rá.. Magadat mérgezed.. Miután jól kipicsogtad magadat itt. Lépj tovább..
70F
Neked komoly bajok vannak a toronyban,azt hiszem ez az oka hogy itt kell cirkuszolnod miközben elvileg el lettél jegyezve,szegény pasi is futni fog még előled ha neki is ezt a műsort fogod tolni.. Nyomorult meg öreg mamád térde kalácsa. :(
Miattunk nem kap enni a gyerek,persze,érzelmi zsarolás az megy látom,nem csoda hogy csak a pénzed kell a jelenléted már kevésbe...
Itt az emberek 99%-nak vannak komoly gondok nem nekem :D
Aki nem olvasott a sorok közt meg nem tudta értelmezni mi a kérdés és ÉN MIT teszek meg Ő ELLENBEN mit nem akkor sajnálom, más nem várható az itteni komment huszároktól!
Ohh jajj majd pont téged meg x-et meg y-t érdekel melyik gyerek szájában nincs kaja meg mi miatt ugyanmár!
Nem én szültem a gyereket, nem nekem szülték, nem én vagyok az apja, nem vagyok Máltai Szeretetszolgálat hogy eltartsam!!
Jól írta egy PM válaszoló!
" lehet nem vagytok jóban, de ha ezeket te megteszed érte akkor igazán az lenne a a minimum,hogy nem szenyózik veled és ha már a te pénzedből is élnek mert mint írod nélküled mehetnének híd alá meg elvennék a gyerekeket, akkor lényegében a platform mindegy, de tudatában van az eljegyzéssel ( hisz látszik ti így kommunikáltok, mert hát ő se szólt mindenkinek egyenként hanem üzifalon megosztotta)
Mellesleg mi is így kommunikálunk csak fb semmi teló. ( ingyen van a netet leszámítva sőt anyának telefonja sincs, de gáz :D )
Ez modernizáció csak a többi sötét őskövület be van gyöpösödve... Pl egy ismerősöm se ír pm.et mindenkinek karira, se hanem üzifalra boldog karácsonyt minden kedves ismimnek. na azt van aki reagál van aki nem ennyi...
nem kell ezekkel itt foglalkozni, főleg aki jó családból származik lövése sincs mien amikor maniulálnak főleg egy gyerekkel,,, az aztán nne tehet semmiről sem. de ezek nem fogják megérteni.
nekem is anno ez volt a kisfiammal tudtam manipulálni, aztán rájottem én vagyok a hulye."
biztos más is gyps :D
"Miattunk nem kap enni a gyerek,persze,érzelmi zsarolás az megy látom,nem csoda hogy csak a pénzed kell a jelenléted már kevésbe..."
2 dolog bukó...
1. miattunk? kik miatt? a kis kötekedők miatt? tudod ha ennyire szar ember vagyok akkor a pénzem se kelljen.. mert hát ugye az meg milyen dolog már nem? :D
2. csak a pénzem kell? ne akkor ki is a szar ember? ha akkora szar vagyok a pénzem se kelljen...mert hát ugye kinek kéne... ahhhaa mesélj még.
álszent szarok vagytok... negyedét nem tettétek volna meg, mint én...sőt csak megsúgom kb egy éve " keresek " jól ez is mihez képest :D
de van 6 szakmám meg egy érettségim ;) ja és nem szültem a semmire 2 gyereket... bocs már az én kva anyámat,hogy meg van a prioritás... előszőr a karrier, ház, autó aztán a gyerek... nem fordítva basszátok már meg... ez józan paraszt logic...
szegény gyerek hogy nől fel? mint mi? szerintem egy éppeszű ember ha szr körülmények közt volt ( értd, villany,víz kikötve 3x is, kenyér+ májkrém volt folyton meg zsíros kenyér, 10.-én kapták anyámék a fizetést , de már 12.-én kölcsönkértek, internet akkor volt amikor én elköltöztem 19 évesen dolgozni + tanulni+ albiba )
ajj ajjj ajjj de gcci ez a kérdező, hogy azért segít a gyereken ne kelljen neki is azt megélni amit nekem gyerekként...
aha ti lelketeken szárad chhh gondolom kit mennyire érdekelne amúgyis :D
mikor vki öngyis kérdést tesz fel és még buzdítjátok hogy ölje meg magát :D :D :d :D ahha jóóó de velem vannak gondok ppff xD okés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!