Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet, hogy öcsém homofób?

Lehet, hogy öcsém homofób?

Figyelt kérdés

Valami rap csapatot csinálnak a haverjával, néha csörömpölnek "zenélés" címén is a szobájában, ilyenkor senki nem mehet be. Én azért belenéztem nemrég a latopjába és hát elég kiábrándító dolgokat láttam, rap szövegek meg más hülye írások. Nekem egy sor megmaradt kb. így szól, kérem akinek durva az ne olvassa, homofóbiát tartalmaz:

"Van egy hülye haverom a gyerek brutális,

Nyíltan megölt egy homoszexuálist!"

Szóval ez lehet homofóbia? Mert nyilván melegek elpusztításáról rappel, de egyben hülyének titulálja a (képzeletbeli?) haverját, aki a szövegben megölt egy homoszexuálist.

Ha így van akkor ezzel mit lehet csinálni? Felvilágosítsam hogy ne gyűlölködjön vagy kinövi?

ma 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Nem. 😑 Szállj le róla inkább! Ez csak egy dalszöveg, ahh. Meg mi jogon nézegetsz bele más laptopjába?!
ma 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Semmi nem következik ebből.
ma 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
igen, világosítsd fel. Akkor legalább tudja hogy bepofátlankodtál hozzá és turkálsz a cuccai között
ma 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

1. Ne kutakodj más laptopján

2. Ez csak egy hülye dalszöveg, nem kell túlgondolni

3. Minden második rapper "b*zizik" a számaiban :D

ma 14:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Figyelj én erre érzékeny vagyok, mert a legjobb barátnőm egy biszex lány és rengeteg helyzetben átsegített az életemben. És ne mondjátok már, hogy "csak dalszöveg" mert nem normális dolog egyáltalán csak gondolni ilyenre.
ma 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
#5 Nézd, én nagyon régóta olvasok horrort, és átlag kétnaponta akarok megnyúvasztani egy-két embert, mert az agyamra mennek, a tuti módszer is megvan, alibim is lenne, ha kell a hullát is megoldom, de ettől még nem fogok gyilkolni.
ma 14:45
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

"nem normális dolog egyáltalán csak gondolni ilyenre."

Most az öcséd laptopján talált szövegre gondolsz, vagy arra, hogy turkáltál a személyes dolgai között, csak mert neked éppen úgy tetszett?

Hát abban egyetértünk, nem normális dolog egyáltalán gondolni is arra, hogy átnézem valaki más laptopját, az ő kifejezett kérése nélkül.

ma 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Na és ha homofób? Annyira az elfogadást nyomatod, de te nem tudod elfogadni hogy valakinek más az álláspontja
ma 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8~

Ez a fordított pszihológia pont nem jó érv.

ma 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
És a igen?
ma 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!