A párom jogosan neheztel, amiért még a gyerekek miatt nem mentem vissza dolgozni? Nem tudom mit csinálhatnék másként.
Három gyermekünk van és sajnos most úgy tűnik kisebb-nagyobb mértékben mindhármuk problémás. Én most GYET-en vagyok velük, a párom dolgozik.
Egyre többször feszült itthon. Mikor megpróbálok vele beszélni róla, először azzal jön, hogy szalad a ház, soha nem vagyok otthon, végül mindig oda lyukadunk ki, hogy én mikor fogok már tudni visszamenni dolgozni. Hiába mondom neki, hogy már én is nagyon szeretnék dolgozni, de a gyerekek mellett most még egy 4 órás munkát sem tudok bevállalni, mert nem tudom fixen megmondani, hogy mikor érek rá és mikor adódik valami program a gyerekek körül (orvos, fejlesztés, nevtan, sos fogadóóra, megbetegedés stb.).
Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tudnám vele ezt megbeszélni. Attól is nagyon félek, hogy esetleg a gyerekektől is el fog távolodni. Hiába mondom neki, hogy a gyerekeket közösen akartuk, közösen is kell róluk gondoskodnunk, ő mindig elintézi azzal, hogy ő eljár dolgozni, tehát részéről teljesíti a feladatát. Tény, hogy elég szűkösen jövünk ki a pénzünkből, de akkor se lenne jobb, ha valakit azért kellene fizetnünk, hogy a gyerekekkel legyen amíg én dolgozok.
"Elárulom a te handabandád, is pont annyi ennek a vadidegen házaspárnak, mint a miénk." - dehogy, van egy igen-igen nagy különbség... amit én írok a Kérdezőnek, az rendszerint a hatályos magyar jogszabályokból indul ki, ami több-kevésbé mindenkin számon kérhető, és mindenkivel betartatható... amíg a drukkolás, meg az "erkölcsi alapú" számonkérés, na az tényleg füst a szélben...
Egyébként a Kérdező nagyon jól látja: "Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tudnám vele ezt megbeszélni. Attól is nagyon félek, hogy esetleg a gyerekektől is el fog távolodni. " - pontosan ez fog történni, ha nem vállal munkát záros határidőn belül.
Felfogtuk, te egy zseni vagy, egy igazságosztó látnok :)))
Rohadt fárasztó lehetsz a mindennapokban a rosszindulattal fűszerezett tudálékoskodásoddal.
Amúgy a te múltaddal én nem nagyon osztogatnék tanácsot más családoknak. Láthatólag a sajátodat sem tudtad egyben tartani, és tragédia lett a vége.
De hát mindig az osztja a legjobban az észt akinek nincs mire.
Honnan tudod, hogy a miénk nincs "egyben frankón"? Ebbe is belelátsz? :))
Mögöttem legalább nincs öngyilkos, házasságában tönkrement ex, meg egy 'kitudja hol van' félárva gyerek.
Na ennyit rólad, te életet nagyon értő zseni :) Bizonyítottál, te magad írtad le a munkásságod, nekem ez bőven elég.
"na EZÉRT érdemes pl. az én észrevételeimre hallgatni, mert én talán abban tudok tanácsot adni, hogy hogyan lehet JÓL kijönni egy konfliktusból,"
Na, azért egy öngyilkos exfeleséget (Isten nyugosztalja.) nem neveznék jó referenciának konfliktuskezelésre.
#189, majd mindjárt jön és elmagyarázza, hogy végül akkor is ő lett a nyertes, ő él és virul. Igaz 2 élet árán, de akkor is.
Szerintem az ilyennek ez az egy ami számít.
Olyan opción nem töri a kis agyát, ami az összes félnek kedvez.
Aki szintén hasonló szívtelen élőlény annak tényleg érdemes rá hallgatni, életek tönkretételében jeleskedik, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!