Mit szoktak tenni a gyerekek kirepülése után a szobájukkal?
Elvileg az én régi szobám is meg van hagyva, aztán a valóságban anyámék telepakolták minden kacattal a szekrényem. Mikor elköltöztem, mindent kipakoltam, kiválogattam, a szekrényeket átmostam, így csak a legszükségesebbeket hagytam meg. Most már kiömlik belőle a cucc, nem is lehet rendesen becsukni az ajtaját.
Az asztalomat is telepakolták, nem lehet odaülni sem.
A földön dobozokat tárolnak, amikhez sosem nyúlnak, mert tiszta por a tetejük. És a vicces, hogy anyám elvárná, hogy kéthetente utazzak oda és aldujak ott péntektől vasárnapig, meg minden évben vegyek ki egy hét szabadságot és aludjak ott, hisz "ott a régi jó kis szobád". :D Ja, csak éppen annyi hely van, hogy aludni le tudok feküdni az ágyba.
Tudtam, hogy belém kötsz, mert nem bírod ki, forrongsz ezen.
Akkor leírom csak neked, bár nem tartoznék egy vadidegennek magyarázattal.
Egyetem alatt tároltam otthon a könyveimet, mivel többször váltottam albérletet, kolit, ráadásul hat órás távolságra laktam.
Elég sok könyvről van szó, amit nem tudtam magammal cipelni folyamatosan.
Így már érthető kedves személyeskedő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!