Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogyha ennyi idösen...

Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.

Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.

Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.

Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?

Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.

Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.

2018. aug. 4. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 A kérdező kommentje:

Elözö komentelö megmondtad a lényeget, állásinterju hrsek döntik el ,hogy kit vesznek fel és kit nem.

És tudod hogy vannak olyanok akik kétségbe esetten járják, interju interjura az országot és sehova sem veszik fel öket?

Elmész egy interjurahogy dolgozni akarsz pl. Villamosmérnökként végeztél. Hres megkérdei és van benne tapasztalat? Azt mondja nincs.. oké makd értesitunk.

Villamosmérnök pedig jár jár, és sehol semmi, munkalehetöség van, csak lehetöséget nem adnak a tapasztalat szerzésre, tapasztalatot meg hol tud szerezni az ember? Na hol? Elsö munkahelyén.

2018. aug. 5. 10:01
 32/126 anonim ***** válasza:
85%
Érettségivel, középfokú kereskedelmi végzettséggel, 40 éves nö létemre 4 műszakban dolgozom egy gyárban, kelet Mo on, és nem panaszkodom a nettó 190ezres fizetésemre. Ja, hogy ehhez hajnalban kell kelnem, és éjszakázom is? Igen. Te 26 évesen csak vakargatod otthon, meg is érdemled a sorsod. Mondjuk ilyen mentalitással még a legszarabb melegüzembe sem vennének fel, az is biztos.
2018. aug. 5. 10:05
 33/126 A kérdező kommentje:

Ki hogy kezdte ? Erre kiváncsi vagyok,aki lehurrog engem. Irja le hogy kezdte meglett a szakmája , frissen iskolapadbol kilépve,hogyan kezdtétek? Hol néztetek munkát? Neten vagy ismerös?

Kiváncsi vagyok ezekre,mert akkor követném én is ezr a példát.,vagy utat.

2018. aug. 5. 10:07
 34/126 anonim ***** válasza:
92%

Úgy lett munkám, hogy tanultam, mint az őrült, és már suli alatt a tanárom elvitt egy könyvelőirodába...

Előtte mást csináltam, sajnos betegség miatt váltanom kellett. Tanultam, dolgoztam olyant, aminek köze nem volt a végzettségemhez, sokáig.

Te meg nyüszögsz. Érdekes, arra nem felelsz, hol és hány helyen próbálkoztál, mit csináltál az utóbbi években az otthoni semmittevés mellett.

2018. aug. 5. 10:15
 35/126 A kérdező kommentje:

Mert hogy én nem tanultam???

Na haggyuk ezt 21-éves koromig tanultam képzettségem borász és pezsgö szaktechnikus, törley pincészetben probálkoztam de nem vettek fel. MásiktMásikt igen, mert hogy az apja ott dolgozott.

2018. aug. 5. 10:17
 36/126 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekel, mi a szakmád, tudjuk. Az otthon töltött években mit tettél, hogy kelendőbb légy a munkaerőpiacon. Hasznosat tanultál-e, nem olyant, ami semmire sem való.
2018. aug. 5. 10:20
 37/126 A kérdező kommentje:
Haggyuk már ezt id hogy mi hasznos és mi nem, miért a sok bölcsészkaron végzerr hallgatok netalántán hasznosak? Tudnak benne dolgoznk? Nem. Egyik fele kimegy kulfoldre pl mosogatno ,egyharmada protekcioval helyezkedik el, maradék meg valami multicéghez ahol tök mindegy milyen a dipolma csak legyen. Aztán vannak olyanok akik mwg otthon ulnek. Ahogy én is, .
2018. aug. 5. 10:24
 38/126 anonim ***** válasza:
81%
De ők dolgoznak, mert a diplomájuk lehet, hogy értéktelen, de ők nem azok. Te igen. Nem az a ciki, hogy tanulsz valamit, amivel nem biztos, hogy állásod lesz. Az a ciki, ha akkora istennek képzeled magad a technikusi végzettségeddel, hogy nem vagy hajlandó mást dolgozni. Szégyen vagy.
2018. aug. 5. 10:30
 39/126 anonim ***** válasza:
22%

" Veszitettel, alig 33 vagyok, es mar 10 éve van lakasom. Es az allam egy fillert se potolt bele."

10 éve nem annyiba került egy lakás,mint ma.

Azt meg úgy sem fogod bevallani,ha a szüleid is pótoltak bele,csak nem szeretem mikor valaki ide jön fényezni magát,és előadja,hogy valaki pár éven belül akár minimálbárből is vehet lakást,meg még autót is fizethet.

Ha 33 éves vagy,és 23 évesen lett lakásod,akkor felsőoktatásba biztosan nem jártál.

Szóval nekem valahol sántít ez az egész.

2018. aug. 5. 10:34
 40/126 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező,ne várd el,hogy az átlag ember ismerje a szociális fóbiát.

Azt sem tudják mit jelent ez a betegség.

Én is megéltem ezt,de már túl vagyok azon az életszakaszom,hogy egészséges emberekhez mérjem magam.

Te is majd el fogod fogadni,hogy neked nehezebb az életed,ne ostorozd magad!

Egy ismerősöm pl most hagyta ott a munkahelyét,mert a munkásszállón loptak tőle,tudatlan emberekkel dolgozott,ha kérdőre vonta,még neki akart menni.

Éjszaka részegek,aludni nem hagyják az embert.

Ezeket ki így ki úgy kezeli.

Ez szociális fóbiásnak eleve a csoport munka is sokkal nehezebb.

Olyan munkában gondolkozz,ahol lehetőleg a legkevesebb emberrel kell érintkezni!

Sajnos a legtöbb ember egoista,áttapos a másikon,és akin kicsit is észreveszik,hogy érzékenyebb,abba még bele is rúgnak.Ha kedves vagy,azt hiszik,hogy a lábtörlőjükként kezelhetnek.

Sajnos ilyen a világ.

Próbáld meg az ilyen emberek véleményére nem adni,mint láthatod a pontozásból is,az emberek többségébe nem nagyon szorult semmiféle empátia.

Nekik rossz az életük,güriznek,és olyan nagy az egójuk,hogy nem viselnék el,hogy valaki segít nekik,és irigylik azt,aki máshogy él,mint ők.

2018. aug. 5. 10:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!