Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?
26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.
Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.
Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.
Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?
Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.
Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.
"Mindennap felemelem, csak a biztosági szolgálat megállit a portánál, hogy kküldjem el elöszőr az önéletrajzot."
Ezen a kijelentésen jót röhögtem. Elképzelem, ahogy bármilyen céghez időpont nélkül akarsz bemenni. Nem engednek be idegeneket.
Tudod ez úgy működik, hogy írsz egy önéletrajzot, elküldöd, időpontot egyeztettek interjúra, majd a portán mondod, hogy Kis Ferenchez jöttem interjúra, ő kijön/kiküld valakit eléd, esetleg felhívják és mondja, hogy engedhetnek be.
Keress itt, hogy hova tudnád elküldeni, beírod a várost, beállítod a szűréseket és keresel.
De simán a googlet is használhatod... Ez csak nem olyan bonyolult.
Proffession.hu ismerem,. De nézzetek már körül az isten szerelmére, mert agybajt kapok mindjárt, Tudtok mutatni a proffession keresztül, olyan munkát AMIHEZ NEM KELL VÉGZETTSÉG, SE ANGOL TUDÁS, SE JOGOSITVÁNY, SE TAPASZTALAT:
Mert ha tudtok megpályázom, és megyek is dolgozni-
Áruld már el, hogy mire adjanak neked 250 nettót? Arra, hogy évek óta otthon vakargatod a....? Ha az elmúlt években nem tudtál elhelyezkedni a végzettségeddel, akkor lassan ideje tudomásul venni, hogy erre nincs szükség. Már lett volna időd kitanulni mást. Amúgy: a városunkban lasszóval fogják a vendéglátósok a pincéreket, felszolgálókat, például, nem rossz fizetésért. Akár meg is tanulhatnád... de nem. Neked igényeid vannak, várod, hogy rád találjon a tuti meló.
Tudod, olyan érzésem van, mint amikor az elvarázsolt királylány ül otthon, és várja, hogy a herceg fehér lovon bekopogtasson, aztán boldogan éltek, míg meg nem haltak.... Csak szólok: ilyen nem nagyon van.
Dolgozni akarsz? Menj a meló után és ne irreális elvárásaid legyenek.
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak: tök igaza van mindenkinek, aki azt írja, hogy nem gond, hogy 26 évesen otthon laksz. Az, hogy válogatsz a melók között meg állandóan kifogásokat keresel, hogy ne kelljen dolgozni... az viszont ultragáz.
(nekem ne mondd, hogy te akarsz dolgozni, mert akár a gyári melóval is többet összeszednél, mint amit most keresel.... és a szalagmunka mellett is lehet keresgélni)
Most linkeltem be neked 5 hirdetést. Még el is küldjem a nevedbe a jelentkezést vagy mit akarsz?
Nem mondta senki, hogy az első helyre fel fognak venni, de amikor én kerestem állást egy héten kb. 30 helyre küldtem el a jelentkezésem. Te mennyit küldtél el a héten vagy a hónapban?
Akkor mondanám újra: a vendéglátásban lasszóval fogdossák az embereket. Balatonnál, más városokban is... elmentem bevásárolni egy Interspar-ba, ami egy megyeszékhely Árkádjában van. Minden második üzletre ki van írva, hogy eladót keresnek... félállásba, teljes állásba, részmunkaidőbe. Lehet válogatni. Komolyan, nem akarásnak .... tudod, mi a vége? Nem a neten kéne lófrálnod, hanem kimenni egy plázába, bevásárlóközpontba, és személyesen jelentkezni.
Az éttermek meg... egymástól kérik kölcsön a munkaerőt, hát könyörgöm, légy már tökös....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!