Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?
26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.
Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.
Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.
Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?
Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.
Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.
Ne fárassza magát senki a lehetőségek linkelésével. Kérdező pár hetente/havonta ideböffenti a kérdését, és nagyon akarja sajnáltatni magát. Eszében sincs dolgozni, el tudom képzelni, amint állásinterjún előadja az igényeit, nyilván nem veszik fel, látják rajta, hogy milyen. Végzettségéhez nem talál, fizikai munkát nem bír végezni, gyári szalagmunkáig nem süllyed le - magyarul: büdös neki a munka.
Volt aki kérdezte, hogy az elköltözéshez mi köze, hogy van a csaja vagy nincs. Gondolom jó lenne, ha lenne, mert akkor azzal tartatná el magát. Csak szerencsére még nem talált olyan lüke nőt, aki a nyakába venne egy parazitát.
Tudod mit kérdező? Neked teljesen mindegy mert egy kretén vagy már bocs. Mégis mit vár az az élettől, aki egy fórumon követelőzik idegen emberektől, hogy küldjenek neki álláshirdetéseket, meg cégneveket akik aztán majd tuti fel is veszik.És ez egy felnőtt ember....életkor szerint!!
Mindegy mit csinálsz, nem fognak felvenni mert életképtelen vagy. Az itteni megnyilvánulásaid alapján el tudom képzelni mit művelsz egy interjún, ha be is hívnak.
Szokjad csak az otthonlétet, ez vár rád még jóóóó sokáig. Vagy esetleg végre felnőtt ember módjára viselkedsz, kilépsz a fórumról, és nem vad idegen embereket kezdesz el hibáztatni a nyomorodért, és vársz tőlük megváltást. Tök mindegy milyen tanácsot adunk neked, a gesztenyét magadnak kéne kikaparni. Neked kell önéletrajzot írnod, neked kell megjelenni egy interjún, és ami a legnehezebb neked kell ott eladnod magad, meggyőzni az ott ülőket hogy jól járnak veled. Nekünk hiába hápogsz, játszod a nem létező agyad.
Mondjuk egész nyugodtan, nem nekünk lesz tőle rosszabb hanem neked.
84-re: Persze, mert a 26 éves fiam
1. hétköznap DOLGOZIK, évek óta, ezért hétvégén szórakozik a SAJÁT pénzéből
2. jelenleg éppen a barátnőjével tölti a hétvégéjét, majd amikor este hazajön elmegy aludni, mert hétfőn reggel 5-re megy dolgozni
3. nem gyakorizik, mert ennyi idősen van jobb elfoglaltsága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!